Andrejus Širokovas: "Žalgiris" VTB bijojo "Chimkams" pralaimėti 30, o CSKA - 50 taškų

Andrejus Širokovas: "Žalgiris" VTB bijojo "Chimkams" pralaimėti 30, o CSKA - 50 taškų

VTB Vieningosios lygos generalinis direktorius Andrejus Širokovas pareiškė, kad Kauno "Žalgiris" atsisakė dalyvauti dėl baimės pralaimėti, o lyga dėl jo praradimo nenukentėjo, o atvirkščiai, nes tokios silpnos komandos žaidimas galėjo pakenkti lygos imidžui.

"Derybų Lietuvoje metu supratau, kad dabartinis "Žalgiris" - ne pati didžiausia vertybė lygai, Rusijos žiniasklaidai teigė A.Širokovas. - Žinoma, tai garsus vardas, ten istoriją kūrie įžymus žmonės, tačiau dabar klubo finansinė padėtis yra skurdi, neaiškios perspektyvos dėl sudėties, o svarbiausia - pralaimėtojų nuotaikos. Iš komandos vadovų išgirdau, kad jie nenori dalyvauti lygoje, nes bijo pralaimėti.

Bent jau kaip teigia "Žalgirio" gineralinis direktorius, jų tikslas Eurolygoje - įveikti Strasbūro SIG. Jie bijo, kad VTB lygoje "Chimkams" pralaimėtų 30, o CSKA - 50 taškų skirtumu. Po ko komanda su SIG žaistų sugniuždytos nuotaikos. Kaip jūs suprantate, lygai tokios komandos su pralaimėtojų nusiteikimu tikrai nereikalingos. Jei pas juos viskas susitvarkys - duok Dieve jiems sėkmės, jei jie taps tuo "Žalgiriu", kuris bus reali grėsmė, peržiūrėsime klausima dėl jų sugrąžinimo.

Žinojau visus "Žalgirio" vadovus per pastaruosius 15 metų, pradedant nuo Šabtajaus Kalmanovičiaus, su kuriuo buvo laimėta Eurolyga, ir nė vienas man nepasakojo, kad jie nuo sezono pradžios nusiteikę pralaimėjimams. Iki derybų pradžios maniau, kad "Žalgirio" netektis pakenktų lygos imidžui, tačiau dabar manau atvirkščiai - jai pakenktų tokios silpnos komandos dalyvavimas."

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder