Adas Juškevičius karjerą tęs Vokietijoje

Adas Juškevičius karjerą tęs Vokietijoje

Adas Juškevičius su Lietuvos rinktine nevyks į Makedonija, kur šeštadienį mūsiškiai žais draugiškas rungtynes su šios šalies nacionaline komanda.

24 metų gynėjas išvyksta į Vokietiją, kur jam bus atliktas medicininis patikrinimas. „BasketNews.lt“ žiniomis, gynėjas sudomino Brėmerhafeno „Eisbaren“ komandą, kuri išsinuomotų lietuvį artėjančiam sezonui.

„Vokietijos klubas man parodė didelį dėmesį. Ten man tektų pagrindinio įžaidėjo rolė ir atsakomybė, todėl nusprendžiau, kad tai gali būti gera galimybė dar labiau sutvirtėti ir patobulinti savo žaidimą. Tikiu, kad „Žalgirį“ palieku ne visam laikui“, – tinklalapiui „zalgiris.lt“ sakė Juškevičius.

„BasketNews.lt“ žiniomis, Kauno „Žalgiris“, su kuriuo Juškevičius turi dar metus galiojantį kontraktą, linkęs palaiminti šį krepšininko žingsnį.

„Adas yra ant rinktinės slenksčio, todėl klubiniame krepšinyje turėtų užimti startinio įžaidėjo vietą. Deja, „Žalgiryje“ tokios pozicijos šiuo metu pasiūlyti negalime. Vokietijos komandoje jis bus pagrindinis įžaidėjas, sulauks didesnės atsakomybės ir, manome, kad tai jam padės dar labiau tobulėti“, – sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

„Eisbaren“ praėjusį sezoną Vokietijos lygoje užėmė vienuoliktą vietą.

„Juškevičius žaidė pirmąsias ketverias rungtynes. Mūsų komandoje yra 15 žaidėjų, todėl turime gerą progą leisti pasireikšti kitiems. Tuo tarpu Adas per mūsų išvyką skris į Vokietiją pasitikrinti sveikatos naujame klube“, – tvirtino Lietuvos rinktinės strategas Jonas Kazlauskas.

Į Makedoniją neskris ir Kšištofas Lavrinovičius, kurio žmona Tatjana artimiausiomis dienomis turi gimdyti.

Į Makedoniją rinktinė išvyksta penktadienį, o grįžta sekmadienį. Treniruočių stovykla tada tęsis Vilniuje, o su komanda toliau sportuos visi 15 jos kandidatų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder