Tomas Žemgulys: iš kario batų - į verslą

Tomas Žemgulys: iš kario batų - į verslą

"Jei ne tas koronavirusas, manau, jau būčiau neblogai įsibėgėjęs", - svarsto Tomas Žemgulys. Metęs ilgametę tarnybą kariuomenėje vyras sugalvojo imtis verslo - pats sukūrė modulinį patalpų golfo takelį ir tikisi užkrėsti biuruose dirbančius žmones golfo virusu.

"Pats braižiau, dėliojau, pats metalą pjausčiau, rinkau kiliminę dangą, tik suvirinimo darbų nemoku, tad teko prašyti pagalbos", - pasakojo T. Žemgulys.

Vyras pasakojo, kad pirmąjį golfo takelį prieš dvejus metus pagamino iš medžio.

"Taip ir užsikabinau. Galvojau, kaip padaryti, kad tas takelis nebūtų sunkus. Taip gimė mintis pagaminti jį iš aliuminio. Mano sukurtą golfo takelį lengva surinkti, taip pat kaip lego. Kadangi jis lengvutis, galima jį bet kur nugabenti", - gyrė savo kūrinį buvęs karys.

T. Žemgulys pripažino, kad jis pats nėra didelis lauko golfo aistruolis, bet svarstė, kad biure pertraukėlių metu tai galėtų būti puikus būdas nusiraminti.

 

 

"Dažniausias klausimas, kurio sulaukiu per pristatymus, ar nėra pavojaus, kad darbuotojai su golfo kamuoliuku išdaužys langus", - kvatoja vyras ir patikino, kad viduje golfas žaidžiamas kiek kitaip, kamuoliuko niekas stipriai nesmūgiuoja.

"Tai ne smūgio, o taktikos žaidimas. Šis žaidimas tinka ir poilsio pertraukėlių metu, ir aptariant verslo sandorius", - teigė jis.

Dar prieš karantiną sausio mėnesį jis spėjo surengti golfo turnyrą ir pristatyti visuomenei savo produktą. Esą buvęs ir nemenkas susidomėjimas, bet netikėtai užklupo koronaviruso pandemija.

 

 

"Kaip ir visus, ši pandemija užklupo pačiu netinkamiausiu momentu. Atrodo, taip puikiai startavau, ir še tau. Nors karantinas švelnėja, dabar mažai kam rūpi pramogos. Bet vis tiek nenukabinu nosies ir žinau, kad viskas atsigaus. Jau ir dabar jaučiu šiokį tokį pagyvėjimą, sulaukiau besidominčiųjų ir iš užsienio", - kalbėjo T. Žemgulys.

Pasiteiravus, ar dabar karantino akivaizdoje nesigaili, kad išėjo iš kariuomenės, vyras purtė galvą: "Kariuomenėje man buvo per daug sėslus darbas. Be to, nenoriu gyventi nuo algos iki algos.

Man reikia iššūkių, tad tokį ir susikūriau. Noriu pagaliau paneigti tą mitą, kad Lietuvoje vienintelė sporto šaka - krepšinis", - kvatoja optimistiškai nusiteikęs jaunasis verslininkas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder