„Tai buvo tarsi antras medaus mėnuo"

„Tai buvo tarsi antras medaus mėnuo"

"Tikras rojus, kuriame tikrai netrūksta lietuvių. Jie ne tik ilsisi Maldyvuose, bet ir dirba nuotoliniu būdu", - palaimingai pasakoja ką tik su žmona Rovena iš Maldyvų sugrįžęs renginių organizatorius Remigijus Žiogas.

Remigijus atviras - ši kelionė buvo ne tik svajonių atostogos, bet ir priminė medaus mėnesį.

"Maldyvai buvo mano žmonos slapta svajonė, kuri pagaliau išsipildė. Šį sykį su žmona keliavome tik dviese. Nes per 17 sykiu praleistų metų tik prieš 12 metų buvome dviese kažkur išvykę. Tai mums buvo tarsi antras medaus mėnuo. Neslėpsiu - tai buvo rojus ir tikra santuokos santykių terapija", - pasakojo R. Žiogas.

Skubėdamas užbėgti piktiems komentatoriams už akių, vyras priminė, kad jiedu su žmona COVID-19 jau yra persirgę, tad keliauti vien dėl to buvo drąsiau.

"Su žmona esame persirgę koronavirusu, bet vis tiek laikėmės visų saugumo reikalavimų. Kelionė tikrai saugi, o sala Bandos, kurioje mes poilsiavome, visiškai izoliuota nuo išorinio pasaulio. Todėl manau, kad dabar didesnė tikimybė COVID-19 užsikrėsti prekybos centre nei kelionėje", - svarstė renginių organizatorius.

Kelionėje Žiogai praleido 10 dienų.

"Išskridome iš Vilniaus į Frankfurtą, iš ten po 2 val. laukimo dar 9 valandas skridome į Maldyvų sostinę Malę", - kelionės detalėmis dalijosi Remigijus.

Jis neslėpė, kad šis malonumas atsiėjo gana nepigiai - šeima kelionėje išleido 5 000 eurų.

"Kelionė nebuvo pigi, bet tikrai verta tų emocijų, kurias patyrėme", - tikino renginių vedėjas.

Nors jo gyvenimo būdas aktyvus, šioje kelionėje, pasak Remigijaus, norėjosi tik gulėti po palme, mėgautis salos spalvomis ir žmonos bendrija.

"Sala Bandos vos poros kilometrų skersmens, tad ją visą neskubėdami apeidavome per 15 minučių. Mums iš ten nesinorėjo niekur keliauti. Tik būti. Išjausti kiekvieną akimirką, matyti ir girdėti tai, kas aplinkui. Linkiu to kiekvienam", - emocijomis dalijosi R. Žiogas.

Pasak jo, kelionės - tai laisvė. Be to, kelionės primena, kokioje gražioje šalyje mes gyvename ir kokių puikių galimybių ji mums teikia.

"Mes, lietuviai, dažnai būname pavydūs ir pikti - štai, kiti gali, o mes - ne. Bet aš manau, kad esame kiekvienas savo likimo kalvis ir gauname tai, ko norime. Viskas priklauso tik nuo mūsų pačių, kaip mes dėliojame savo mintis ir stengiamės gauti tai, ko norime. Linkiu visiems savo tautiečiams tokių gyvenimo galimybių, nes kelionės tikrai išlaisvina mąstymą ir plečia pasaulėžiūrą. Galų gale saulė tikrai veikia teigiamai.

Išvykome, kai Lietuvoje buvo 20 laipsnių šalčio, o atvykome į salą, kur temperatūra siekė net 33 laipsnius šilumos. Tad, galima sakyti, temperatūros skirtumas - net 50 laipsnių", - Remigijus džiaugėsi, kad kelionėje pavyko susirinkti nemenką geros nuotaikos ir įspūdžių bagažą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder