„Savaitės eksprese“ - kodėl Rasa Vilkienė paliko Klaipėdą?

„Savaitės eksprese“ - kodėl Rasa Vilkienė paliko Klaipėdą?

"Aš per treniruotę išprakaituoju, iššaukiu, išverkiu tai, kas yra susikaupę. Nejučiom ir nevalingai pradedu verkti, tiesiog nepavyksta sulaikyti ašarų... Paprasčiausiai organizmas taip reaguoja, kad apsivalyčiau ir judėčiau į priekį", - "Savaitės ekspresui" širdį atvėrė po 20 metų santuokos su vyru Tadu skirtingais keliais pasukusi Klaipėdoje puikiai žinoma įžymybių sporto trenerė Rasa Vilkienė.

Ji jau atidavė advokatams skyrybų dokumentus ir pakeitė gyvenamąją vietą - išvyko daugiau nei 300 km nuo Klaipėdos - į Vilnių. Kaip jai sekasi - išsamiai skaitykite naujame "Savaitės ekspreso" numeryje.

Kaip gali atrodyti "Memelio miesto" vizitinė kortelė? Visus 13-a konkursui pateiktų darbų, kaip galėtų atrodyti verlso centras Naujojoje Uosto g. 3, rasite "Savaitės eksprese". Beje, savo nuomonę, kuris projektas labiausiai tinka šiai vietai, gali išsakyti kiekvienas. Išrinkti labiausiai patinkantį architektų darbą kviečiame "Vakarų ekspreso" feisbuko paskyroje.

"Savaitės eksprese" rasite ir daugiau įdomių temų: ir apie grybus, ir apie gabius vaikus, ir apie tai, kokių vietų Klaipėdoje labiausiai pasiilgsta kitur gyventi išvykę klaipėdiečiai.

Įdomus interviu ir su mados vizioniere Viktorija Dias. Nors ji dirba su ne vienu pasaulinio lygio prekiniu ženklu, tačiau dizainerių drabužių savo spintoje neturi itin daug. Tendencijų prognozuotoja ne tik pasisako už tvarią madą, bet ir aprangą perka iš padėvėtų drabužių parduotuvių. Kodėl? Skaitykite "Savaitės eksprese".

Savaitraštyje tradiciškai rasite naują žurnalistės Gražinos Juodytės "Akvarelių" pasakojimą ir dar daug įdomių istorijų. O kartu su "Savaitės ekspresu" gausite ir specialų priedą "TV publika" su TV programa visai savaitei.

Naujojo "Savaitės ekspreso" ieškokite visose spaudos platinimo vietose.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder