Keturioliktąją olimpinių žaidynių dieną varžysis aštuoni Lietuvos sportininkai

Keturioliktąją olimpinių žaidynių dieną varžysis aštuoni Lietuvos sportininkai

14-ąją Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių dieną, penktadienį, startuos aštuoni Lietuvos sportininkai. Jie dalyvaus baidarių ir kanojų irklavimo, šiuolaikinės penkiakovės bei lengvosios atletikos varžybose.

14 val. Lietuvos laiku vyrų 50 km sportinio ėjimo varžybose startuos olimpinių žaidynių debiutantas 24-erių metų Arturas Mastianica ir jau trečiosiose olimpinėse žaidynėse dalyvaujantis 31-erių metų Tadas Šuškevičius.

20.30 val. prasidės moterų 20 km sportinio ėjimo varžybos. Jose dalyvaus trys lietuvės - 33-ejų metų Neringa Aidietytė, 20-metė Živilė Vaiciukevičiūtė ir 31-erių metų Brigita Virbalytė. N. Aidietytei ir B. Virbalytei tai bus jau antrosios olimpinės žaidynės, o Ž. Vaiciukevičiūtė debiutuos tokio rango varžybose.

15.14 val. vienviečių baidarių varžybų 200 m distancijoje atrankoje startuos 26-erių metų Ignas Navakauskas.

Nuo 18 val. kovą dėl olimpinių medalių tęs penkiakovininkės, tarp jų ir olimpinės čempionės titulą ginanti 32-ejų metų Laura Asadauskaitė bei 21-erių metų Ieva Serapinaitė. L. Asadauskaitė pirmojoje rungtyje - fechtavime - ketvirtadienį buvo 11-a, o I. Serapinaitė - 25-a.

Nuo 18 val. vyks 200 m plaukimo laisvuoju stiliumi rungtis, nuo 20 val. - papildoma fechtavimo rungtis, 21.30 val. prasidės jojimo varžybos, o vidurnaktį sportininkės pradės kovą kombinuotoje - 3200 m bėgimo ir šaudymo - rungtyje.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder