Šiandien namų ieško: Mauglis

Šiandien namų ieško: Mauglis

Jūs, turbūt, pamanysite, kas čia tokio, išėjo tiesiog pasivaikščioti, kaip ir daugelis kitų. Oi, ne! Tai ne paprastas pasivaikščiojimas - tai didelis įvykis mūsų ir Mauglio gyvenime! 
Prisiminus tą dieną, kai važiavome į Šilalės rajono nuošalų kaimą gaudyti sulaukėjusią kalytę Bitę ir jos sūnų Mauglį, šiandien džiaugiamės kiekvienu jų pasiekimu. Mauglis gimė miške ir 8 mėnesius ten gyveno. Žmogus jam kėlė didelį siaubą. Parvežtas ilgai slėpėsi būdoje, valgydavo tik naktimis. Bet mes neabejojome, kad sugebėsime jį "prakalbinti". Mes tikėjome Maugliu ir kantriai laukėme. Iš pradžių, pro uždengtą būdos angą jis iškišo nosį. Iš laimės skraidėm, lyg ant sparnų - ledai pramušti. Praėjo dar ne viena diena, kol pamažu pasirodė jis pats. 
Šiandien Mauglis mums jau bučinius dalina. Po truputį supažindiname jį su kultūringo elgesio taisyklėmis, kurių viena - tvarkingai eiti su pavadėliu. Žinoma, dar mokytis ir mokytis, bet svarbiausia - pradžia jau padaryta. Kviečiame užsukti susipažinti su šauniuoju Maugliu - padovanokite jam bendravimo džiaugsmą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder