Serialo „Choras“ žvaigždė Naya Rivera rasta negyva Kalifornijos ežere

Serialo „Choras“ žvaigždė Naya Rivera rasta negyva Kalifornijos ežere

Muzikinio komiško serialo „Choras“ (Glee) žvaigždės Nayos Riveros (Najos Riveros) kūnas pirmadienį buvo rastas viename pietų Kalifornijos ežere, pranešė tarnybos.

Venturos apygardos šerifas Billas Ayubas (Bilas Ajubas) per spaudos konferenciją sakė, kad kūnas, kurį paieškų grupės anksčiau pirmadienį rado plūduriuojantį Piru ežero šiaurės rytiniame pakraštyje, yra dingusios 33 metų aktorės.

B. Ayubas pridūrė, kad dar turės būti atliktas palaikų skrodimas ir oficialus tapatybės patvirtinimas, bet kūno radimo vieta ir faktas, kad apie jokius kitus minėtame ežere dingusius žmones pranešimų nebuvo, veda prie išvados, jog „mūsų rastas kūnas yra Nayos Riveros“.

Apie N. Riveros dingimą buvo pranešta penkiomis dienomis anksčiau, kai aktorės keturmetis sūnus liepos 8-ąją buvo rastas vienas miegantis jo motinos išsinuomotoje pripučiamoje valtyje, nurodė tarnybos.

N. Riveros sūnus Josey Hollisas Dorsey (Džosis Holisas Dorsis) pasakojo, kad jiedu su mama išlipo iš valties, kad paplaukiotų ežere. Berniukas sakė tyrėjams, kad motina jam vėliau padėjo įsiropšti į valtį, o jis tuomet atsigręžė atgal ir pamatė, kaip ji pradingsta vandenyne, nurodė B. Ayubas.

„Ko gera, jis sukaupė pakankamai energijos, kad savo sūnų įkeltų į valtį, bet nepakankamai, kad pati išsigelbėtų“, – sakė šerifas.

Pareigūnai sakė manantys, kad N. Rivera nuskendo.

Ežere, esančiame už valandos kelio nuo Los Andželo, buvo surengta didelė paieškų operacija. Joje dalyvavo dešimtys narų, taip pat naudoti sonarai, povandeniniai robotai, sraigtasparniai ir bepilotės skraidyklės.

Šerifas sakė, kad žuvusiosios kūnas tikriausiai buvo kelias dienas įstrigęs tarp tankios augalijos, kol galiausiai iškilo į paviršių.

Kai N. Rivera plaukiojo valtimi, ji per programėlę „FaceTime“ kalbėjosi su savo šeimos nariais. Paieškų grupės peržiūrėjo tuos vaizdo įrašus, mėgindamos nuspėti, kurioje vietoje ji galėjo nuskęsti sakė B. Ayubas.

„Jos šeimai per šią kankynę buvo nepaprastai sunkus metas, – pažymėjo šerifas. – Dalijamės su jais sielvartu.“

Televizijos „Fox“ rodytame seriale „Choras“ N. Rivera šešis sezonus vaidino dainuojančią sporto šokėjų trupės lyderę Santaną Lopes.

Ji tapo jau trečia anksti mirusia svarbia šio serialo aktorių kolektyvo nare.

Septyneriais metais anksčiau kita seriale vaidinusi aktorė Cory Monteith (Kori Monteit) mirė būdama 31-erių nuo per didelės alkoholio ir heroino dozės. Tąsyk serialas neteko vienos iš savo pagrindinių aktorių, kai tebebuvo transliuojamas.

Tuo metu aktorius Markas Sallingas (Markas Salingas), su kuriuo N. Rivera vienu metu susitikinėjo, 2018 metais nusižudė būdamas 35-erių, pripažinęs savo kaltę dėl vaikų pornografijos laikymo.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder