Pora kvailai prarado laimingą loterijos bilietą: buvo per žingsnį nuo milijono

Pora kvailai prarado laimingą loterijos bilietą: buvo per žingsnį nuo milijono

Jauna britų pora tikina per neapsižiūrėjimą praradusi galimybę laimėti rekordinio dydžio piniginį prizą. Praėjusį penktadienį buvo laimėtas 182 028 000 svarų sterlingų vertės žaidimo „Euromillions“ aukso puodas.

Tai didžiausias istorijoje šios loterijos prizas. Jis atiteko Šveicarijoje laimingą bilietą įsigijusiam žmogui. Tačiau, jeigu tikėsime jaunų britų pora, ši suma turėjo atsidurti jų kišenėse.

Rachel Kennedy (19 m.) ir Liamas McCrohanas (21 m.) penkias savaites iki lemtingo žaidimo internetu pirko „Euromillions“ bilietus internetu ir visada rinkosi tą pačią skaičių seką  6, 12, 22, 29, 33 su papildomais 6 ir 11.

Būtent toks derinys ir iškrito vasario 26-ąją, kai buvo laimėtas rekordinis prizas. Tačiau savo paskyrą loterijos puslapyje patikrinusi Rachel Kennedy suprato, kad jos bilietas negalioja, nes nebuvo laiku apmokėtas – pora tiesiog pamiršo pasipildyti savo žaidimų sąskaitą.

Spaudai šią istoriją atskleidusi mergina tikina, kad prieš 5 savaites skaičių seką pasirinkę partneriai nustatė, kad prieš kiekvieną žaidimą 2,50 £ kainuojantis bilietas būtų apmokamas automatiškai, tačiau prieš penktadienį pinigai sąskaitoje baigėsi.

Nepaisant to, Rachel Kennedy gavo automatinį pranešimą, jog jos pasirinkti skaičiai sutapo su laimingu deriniu, deja, neapmokėtas bilietas negaliojo. „Absoliutus sielvartas“, – sakė ji, pridūrusi, kad šios skaičių sekos loterijoje daugiau niekada nesirinks.

Be Jungtinės Karalystės ir Šveicarijos šioje loterijoje gali dalyvauti Prancūzijos, Austrijos, Portugalijos, Ispanijos, Airijos, Belgijos, Monako, Liuksemburgo, Lichtenšteino ir Andoros gyventojai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder