Nelaimė po nelaimės: maliarija ir COVID-19 persirgusiam britui ... įkando kobra

Nelaimė po nelaimės: maliarija ir COVID-19 persirgusiam britui ... įkando kobra

Tikru nelaimėliu galima pavadinti vieną britą labdaros organizacijos darbuotoją. Vyras išgyveno koronaviruso infekciją, dengė ir maliariją, o tuomet jam Indijos Radžastano valstijoje įkando potencialiai mirtina kobra.

Ianui Jonesui (Ijenui Džounsui) Džodpuro kaimo vietovėje įgėlė indiškoji kobra. Dėl to jis pateko į ligoninę už maždaug 350 kilometrų nuo regiono sostinės Džaipuro esančiame mieste.

„I. Jonesas pas mus pateko praėjusią savaitę po to, kai viename regiono kaime jam įgėlė kobra. Iš pradžių įtarta, kad jis antrą kartą serga COVID-19, tačiau tyrimas buvo neigiamas, – agentūrai AFP šeštadienį sakė gydytojas Abhishekas Tateras (Abišekas Tateras). – Gydymo pas mus metu jis buvo sąmoningas ir jam buvo pasireiškę gyvatės įkandimo simptomų, kaip antai neryškus matymas ir sutrikęs gebėjimas vaikščioti. Tačiau šie simptomai paprastai praeina.“

Vėliau tą pačią savaitę britas buvo iš ligoninės išrašytas. „Mes manome, kad nebus jokių ilgalaikių pasekmių. Jei jis dar nepasveiko, tai turėtų pasveikti per kelias ateinančias dienas“, – sakė gydytojas.

„Mano tėtis yra tikras kovotojas. Per Indijoje praleistą laiką jis jau persirgo maliarija ir dengė, o vėliau ir COVID-19, – sakė vyro sūnus Sebas, internetiniame puslapyje „GoFundMe“ pradėjęs rinkti lėšas apmokėti tėvo gydymo išlaidas ir jo kelionės į Vaito salą Pietų Anglijoje išlaidas. – Dėl pandemijos jis negalėjo grįžti namo, o mes, kaip šeima, suprantame jo norą ir toliau padėti daugėliui nuo jo priklausomų žmonių.“

I. Jones bendradarbiauja su tradiciniais amatininkais Radžastane ir per savo socialinę įmonę „Sabirian“ padeda importuoti jų gaminius į Britaniją ir taip padeda žmonėms išvengti skurdo.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder