Karališkų titulų atsisakiusi M. Markle norėjo būti kaip princesė Diana: jai tai buvo svarbu

Karališkų titulų atsisakiusi M. Markle norėjo būti kaip princesė Diana: jai tai buvo svarbu

Karališkųjų titulų atsisakiusi ir vėl į Jungtines Amerikos Valstijas sugrįžusi Meghan Markle, rodos, turėjo didelių ambicijų tapti mylima kunigaikštiene. Buvęs jos plaukų stilistas pasakojo, kad Sasekso hercogienė norėjo sekti princesės Dianos pėdomis ir tapti „žmonių širdžių karaliene“.

M. Markle sutuoktinio, princo Harry, mama Diana buvo itin mylima tautos dėl aktyviai vykdomos labdaringos veiklos. Princesė Diana buvo daugiau kaip 100 labdaros organizacijų globėja.

Buvęs Sasekso hercogienės kirpėjas George'as Northwood'as interviu „The Telegraph“ atviravo apie darbą su M. Markle. Plaukų stilistas pasakojo, kad besiruošiant svarbiems renginiams Meghan prašydavo nepersistengti, kad ji neatrodytų griežta ir nutolusi nuo tautos.

„Mes visi norėjome, kad ji atrodytų tikra žmonių princese. Prieinama, žemiška. Jai tai buvo svarbu“, – pasakojo jis.

Prisimindamas pirmąjį jųdviejų susitikimą, George'as tikino, kad Meghan tikrai priminė princesę Dianą – ji pasirodė labai kukli ir miela moteris.

„Aš labai jaudinausi dėl mūsų susitikimo, tačiau Meghan pasirodžius, ji tik šyptelėjo ir pasakė, kad yra paprasta mergina iš Kalifornijos, tad nori banguotų plaukų it ką tik grįžus iš paplūdimio“, – pasakojo stilistas.

G. Northwood'as tikino, kad dvejus metus trukęs darbas su Sasekso kunigaikštiene buvo labai malonus.

„Man buvo didžiulė garbė. Man patiko kiekviena minutė, kurią skyriau šiai nuostabiai šeimai. Jie tiek daug mane išmokė apie lygybę, geros psichinės sveikatos svarbą“, – darbo su karališkąja šeima užkulisius pravėrė jis.

Tiesa, panašu ir tai, kad M. Markle, kaip ir princesės Dianos, vardas ne kartą aidėjo skandalingose antraštėse. Net ir atsisakius karališkųjų titulų M. Markle ir princas Harry sulaukia kontroversiškų vertinimų. 

Praėjusią savaitę siaučiant koronaviruso pandemijai kurį laiką Kanadoje leidusi šeima nusprendė išvykti į JAV, o tai sukėlė ne tik pasaulio žiniasklaidos, bet ir karališkosios britų šeimos pasipiktinimą. Kalbas audrino ir tai, kad dar visai neseniai Harry tėvui princui Charlesui buvo nustatytas koronavirusas, tad toks poros žingsnis atrodė itin neatsakingas.

Teigiama, kad Jungtines Valstijas Meghan ir Harry pasiekė privačiu lėktuvu dar prieš tai, kai Jungtinių Valstijų prezidentas Donaldas Trumpas ir Kanados ministras pirmininkas Justinas Trudeau uždarė sienas tarp valstybių.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder