Nemokamas sūris -  tik pelėkautuose

Nemokamas sūris - tik pelėkautuose

Labai gražu, kad organizacija "Mano miestas Klaipėda" inicijuoja konkursą "Užaugink savo verslo idėją" ir suteikia progą konkurso laimėtojui laimėti 100000 litų investicijų. Tačiau, kad ir kaip būtu gaila, tai tikdar viena gudrybė, nes atidžiai perskaičius konkurso sąlygas, pastebėsime žvaigždutę, o pažiūrėję į jos reikšmę rasime, kad: "Geriausia idėja nereiškia, kad bus finansuojama. Investavimo sprendimas visada yra individualus, tačiau dažnai neformalus.Investuotojai nurodo tris dalykus kurie juos traukia – tai technologija, asmenys kurie įgyvendina ir pasirengimas investavimui." 

Tad galima susidaryti vaizdą, kad verslininkai, prisidengdami organizacija "Mano miestas Klaipėda", organizuoja konkursą, kurio pagalba, kaip įrankiu, už grašius t.y. už 4500 Lt prizinį fondą, susirenka jaunų žmonių verslo idėjas ir dar pristatinėja save, kaip geradarius, besirūpinančiais jaunimu ir miestu.

Tokiu būdu apgaunami tiek žurnalistai, kurie tiki, kad viešina visuomenei naudingą projektą, o taip pat ir pakertamas jauno, ambicingo, bet storos odos dar neturinčio jauno žmogaus pasitikėjimas. Ir kas paneigs, kad po kurio laiko su "Mano miestas Klaipėda" organizacija susiję verslininkai per kitus savo statytinius nesiims įgyvendinti "paviešintų" idėjų, patys neturėdami jokio kūrybinio potencialo, kaip tik sukčiauti?

Tokiu būdu yra "formuojamas mūsų miesto įvaizdis" ?!?! Ką, jie galvoja, kad kažkada jų niekas neprigavo už stambesnius darbelius, tai ir dabar visi pro pirštus pasižiūrės, nes finansinis stabilumas jiems garantuoja užuovėją? Ar tokio miesto MUMS reikia. O gal tikrai, Klaipėda - tai JŲ miestas ?

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder