Mieli skaitytojai,

Mieli skaitytojai,

nuo šiol ketvirtadieniais šiuos du puslapius skiriame tik Jums - Jūsų mintims, pasiūlymams, išpažintims ar priekaištams.

Kadangi gyvename ne pačiu lengviausiu metu, daugelis tikriausiai nori ir turi, ką pasakyti šalies, miesto politikams, valdininkams, verslininkams, pagaliau ir mums, laikraštininkams.

Kaip tik šiuose puslapiuose ir galėsite "lipti ant bačkos" bei rėžti ugningas kalbas ar teikti pasiūlymus. Tikimės, kad ne visada turintys laiko susitikti su savo rinkėjais, o pastaruoju metu jų netgi vengiantys ir bijantys Seimo nariai bent paskaitys, kas Jums rūpi.

Beje, po to, kai "Vakarų eksprese" buvo paskelbtas mini referendumas "Į pagalbą Lietuvos Respublikos Seimui ir Lietuvos Respublikos Vyriausybei" (2009 01 22), kuriuo skaitytojai buvo paraginti teikti pasiūlymus valdžiai, kaip ji galėtų ne tik aklai didinti mokesčius, bet ir mažinti valstybės valdymo išlaidas, redakcija jau gavo pluoštą Jūsų laiškų su įvairiausiomis mintimis. Kai kurios jų jau buvo išspausdintos "Vakarų eksprese", kitas spausdinsime "Skaitytojų ekspreso" puslapiuose.

Laukiame Jūsų minčių ir pasiūlymų.

Savo mintis galite dėstyti:

* elektroniniu paštu adresais [email protected], [email protected]

* paštu adresu "Vakarų ekspresas", M. Mažvydo al. 3.

* telefonu 493435 (darbo dienomis 10-13 val.)

"Vakarų ekspreso" redakcija

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder