Kaip išgyventi per krizę? Krizenant!

Kaip išgyventi per krizę? Krizenant!

Žmonėms iki gyvo kaulo įgriso žodis "krizė". Ir apskritai - tikram lietuviui krizių nebūna, nes nebūtų jis lietuvis, jei nerastų išeities iš bet kokios padėties. Todėl "Skaitytojų ekspresas" darsyk ragina pasidalinti išmone, kaip dabar gyventi, kad ir vėjai kišenėse neūžautų, ir kad linksma būtų.

Praėjusį ketvirtadienį spausdinome gerbiamo Valdo "antikrizinį planą". Šįsyk - jo tęsinys:

Savigyna

Atėjus sunkmečiui, Klaipėdos gatvėse padažnėjo plėšimo atvejų, o nuo užpuolikų dažniausiai nukenčia vaikai ir moterys. Pastarosioms dienomis vienas žymus uostamiesčio savigynos meistras spaudoje patarė kišenėse nešiotis pipirų ar kitų akis graužiančių prieskonių ir, esant reikalui, švystelėti jų užpuolikui į akis.

Kaip tai padaryti? Moterims - receptas:

Plėšiką parverčiame ir voliojame ant šaligatvio (kubeliais geriau nepjaustyti, bus žmogžudystė), kumščiais formuojame sprandinę, šoninę ir nugarinę. Gautą vienalytę masę gausiai apiberiame smūgiais į kitas vietas, o kai ji pamėlynuos, apverčiame ant kito šono. Muštinius paliekame pabrinkti apie 15 minučių, o tuo metu imamės kitų plėšikų (pastarosiomis dienomis jie vaikšto ne po vieną). Baigus ruošti visus, galiausiai lieka pasinaudoti savigynos meistro patarimu - jų akis pabarstyti pipirais ar kitais graužiančiais prieskoniais.

Garnyrui tiktų pakviesti policiją.

Savo kovos su krize planus siųskite elektroniniu paštu [email protected], tiesiog paštu Mažvydo al. 3, Klaipėda, arba rašykite komentarus prie šios publikacijos internete

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder