Gražinos skiltis

Gražinos skiltis

Variacijos sniego tema II

Šią savaitę skiltyje spausdinta tik dalis žmonių skundų ir priekaištų sniego tema. Tie priekaištai ir skundai tebegriūva toliau. Kaip ir sniegas iš dangaus. Štai ponas Marius iš Sportininkų gatvės 9-ojo namo pastebėjo štai ką: "Jau savaitę neišvežamos šiukšlės. Apeliuojama į tai, kad sniegas kliudo privažiuoti. Kai mes nesumokame už šiukšlių išvežimą, mums tuoj grasina antstoliais ir teismais. Kuo mes turime grasinti už neatliekamas paslaugas? Jei "Vitės valdos" nenukasa sniego, tai patys nusikaskit, - patarčiau šiukšlių vežėjams. Ir taip pat jiems pradėsiu grasinti antstoliais už neatliekamas paslaugas - aš juk tvarkingai moku, kaip ir kiti namo gyventojai", - sakė Marius.

Ponai Darius, Vida, Petras, Zuzana, gyvenantys Baltijos pr. 27, 29, 33 namuose, pranešė, kad jų kvartale jau reikalingas šiukšlių deginimo fabrikas - tiek jų, neišvežtų, susikaupė. "Šiukšlių mašinos per sniegus neatvažiuoja, mes irgi "užmūryti" namuose sėdim, nes negalim ir iki artimiausios parduotuvės nueiti. Nebent pėdintumėm važiuojamąja gatvės dalimi, o joje mašinos ir be pėsčiųjų įsikišimo "valsus šoka", - pasakojo jie.

O ponas Valdas į šuns dienas "dėjo" Klaipėdos universiteto Jūrų technikos fakulteto (Bijūnų g. 17) vadovybę, kuri nepasirūpina išvalyti nuo sniegų automobilių stovėjimo aikštelės. "Mašinomis atvažiuoja dėstytojai ir studentai, o jų statyti nėra kur. Galėtų bent talką organizuoti,- sukibtumėm, išsivalytumėm patys. Prodekanas automobiliu nevažinėja, tai jam ir nerūpi",- piktinosi ponas Valdas, pasirūpinęs netgi atsiųsti fakulteto dekanės ir prodekano nuotraukas. Matyt, situacija "užkniso" žmogų, nes jis pažymėjo, kad ir pernai buvo lygiai tas pat.

Ką gi, kai sniegai net už kažkieno gaunamus pinigus nevalomi, už juos turime padirbėti patys, nors mokesčius už neatliktus darbus ir mokame...

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder