Gražinos skiltis

Gražinos skiltis

Pasvarstymas

Ponas Liudvikas, besidomintis politikų gyvenimu, sakė, kad jo aplinkos žmonės ir tekalba apie milijonierius, tarp kurių - nemažai ir Seimo narių. "Mums labai įdomu, kaip tame Seime sugebama pralobti? Tik kojas sušyla Seime, šast, ir jau milijonierius. Česlovas Juršėnas parlamente dirba jau dvidešimt metų, bet jam toli iki milijonierių. Koks čia veikia pralobimo mechanizmas kitiems?" - smalsavo Liudvikas. Beje, jis turi savo versiją, kurią ir išdėstė. Manau, kad kiekvienas mūsų turime savų pasvarstymų šiam reiškiniui įvertinti.

Pareiškimas

"Jeigu aš būsiu išmesta iš teisėjos darbo vien dėl to, kad mano brolio mergaitė išprievartauta ir brolis nužudytas, tai aš tikrai eisiu į politiką",- pareiškė teisėja Neringa Venckienė.
"Ir galės būti violetinės partijos pirmininkė", - pareiškė "Vakarų ekspreso" skaitytojas Mindaugas. Jis prisipažino jau seniai stebintis "kedistų" judėjimą. "Mano giliu įsitikinimu, tame judėjime daugeliui nusispjauti ir ant mergaitės, ir ant Kedžio, ir ant kitų šios tragedijos dalyvių. Visas pedofilijos skandalas tėra priemonė sukurti dar vieną partiją. Na, dabar po Venckienės pareiškimo ir lyderis aiškus. Belieka laukti rinkimų", - pranašavo Mindaugas.

Apsižioplino

Artėjančių rinkimų apraiškos jau tvindo interneto tinklalapius. Politinės reklamos reglamentai spaudoje ir televizijoje numatyti. O štai internetinėje erdvėje, - ką nori, tą ir daryk, kaip nori, taip ir reklamuokis. Ir niekam nei mokėti, nei ačiū sakyti. Žodžiu, apsižioplino.
Antra vertus, ištikimiausias elektoratas - pagyvenę žmonės. Jie su kompiuteriais nedraugauja. Tad besireklamuojantys internetinėje erdvėje taikosi į jaunimą. Kažin, kiek to jaunimo rinkimų dieną pakils eiti prie urnų?..

Sniegas

Sinoptikai jau pranašauja pirmąjį sniegą. Pamenate, prieš kelerius metus Klaipėdoje sniegas buvo iškritęs spalio pradžioje tiesiai ant žalių ir geltonų medžių lapų? Buvo nuostabiai gražu. Ir tas grožis laikėsi bent tris dienas. Dideliam fotomenininkų džiaugsmui. Gal ir šiemet tokio reginio sulauksim?

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder