Skaitytojo laiškas: V.Landsbergio egzorcistai jau čia

Skaitytojo laiškas: V.Landsbergio egzorcistai jau čia

Nauja valdžia ateina. Valio! Dabar vėl susiveršim diržus stipriai (anot A.Kubiliaus), padėsim įgyvendinti V.Landsbergio norą - juk jis pasakė, jog Lietuvai reikalingas egzorcizmas, kad išlaisvintų mus nuo demonų.

Taigi pagaliau vėl būsim laimingi, išlaisvinti ne tik nuo nelabųjų, bet ir nuo visų draudimų, apribojimų - laisvė alkoholiui, tabakui, narkotikams ir t.t.

Kur ir ką norėsim, tą darysim - gersim alkoholį neišsiblaivydami, rūkysime, spjaudysimės, keiksimės, šiukšlinsime, triukšmausime ir t.t. O džiaugsme - laisvė! Dalyvausime vienalyčių porų vestuvėse, nebus beglobių vaikų.

Atsiminę 2008 m. - nestreikuosime. Pamiršime, kad konservatoriams valdant suvešėjo pjudymai, apgaulės, šmeižtai, patyčios ir nepagarba žmogui... Kas ne su konservatoriais - daržovės, apačios, šunauja, srutų duobė, sovietžmogiai, Rusijos agentai ir t.t. O koks originalus D.Grybauskaitės, I.Šimonytės ir kitų dešiniųjų žodynas!

Nepamiršome, o gal pamiršome, kaip šlykščiai, susirgus S.Skverneliui, postringavo krikščioniškąsias vertybes deklaruojantys konservatoriai, juos palaikantys politologai, LRT žurnalistai.

Atrodė, savo rankom iškas duobę ir gyvą palaidos. Nepavyko, ligą nugalėjo.

Valio, bus viskas pigu, skanu, legalu, visos ligos ir pandemija nugalėtos, grįš emigrantai, tiesiog rojus Lietuvoje. Šypsosis mūsų pateptieji konservatoriai, liberalai ir jiems prijaučiantys.

Už gautą tokią laisvę sostinės Lukiškių aikštėje, po skėčiu paplūdimyje pastatysime paminklą V.Landsbergiui ir prie jo prigludusiai D.Grybauskaitei (jei trūks lėšų, susimesime po vieną kitą eurą).

Vaikščiosim po aikštę marširuodami, garbingai nusilenkdami patriarchui ir Daliai.

Nepamirškime - kitaip manančiųjų ir nepritariančiųjų negali būti. Valio!

Respublika.lt

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder