Šarūnas Vaitkus: kaip žemaičiai pasakytų, išėjo "Ontrep"

Šarūnas Vaitkus: kaip žemaičiai pasakytų, išėjo "Ontrep"

Kaip daugelis pajūrio merų ir prognozavome, kad uždraudus civilizuotai išgerti bokalą ar vyno taurę pliažo kavinukėje, situacija darysis nekontroliuojama. Žmonės į pliažą tempsis maišus su alkoholiniais gėrimais iš prekybos centrų.

Pliažuose po beveik 10 metų pertraukos vėl atsiras nelegali prekyba alkoholiu. Alkoholis kaip sovietų laikais mirks vandenyje, kad atšaltų. Užsieniečiai nesupras, kas vyksta vienoje iš Europos valstybių :) taip ir atsitiko.

Nuoširdžiai "dėkojame" Sveikatos reikalų komiteto pirmininkei Astai Kubilienei už "geras" įžvalgas , kad alkoholio vartojimas pliažuose sumažės :) , bet, kaip žemaičiai pasakytų, išėjo ONTREP :) 

Be to, sumažėjo apie 100 darbo vietų jaunimui, o verslas priverstas galvoti, kaip apeiti įstatymą, draudžiantį prekiauti alkoholiu nestacionariose kavinukėse net ir miesto centre. Deja, bet kai kurioms iš jų teko užsidaryti.

Šis įstatymas draudžiantis pliažo kavinukėse išgerti vyno taurę ar alaus bokalą pasitarnavo ne smulkiajam verslui, o prekybos centrams iš kurių maišais perkanas alkoholis keliauja į pliažus.

Straipsnis publikuotas nuomonių skiltyje. Straipsnio autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos nuomone.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder