Obuoliaus su bet kuo, kad tik laimėtų rinkimus!

Obuoliaus su bet kuo, kad tik laimėtų rinkimus!

Prieš antrą merų rinkimo turą priviso ideologinių hibridų. Gamtoje niekada nesusikryžmina šeškas su drambliu ar apuokas su varle. Tačiau baigiančioje išsipolitinti Lietuvos ideologinėje faunoje tokie antgamtiški reiškiniai - vienas niekis.

Konservatorė Rasa Juknevičienė ką tik pareiškė, kad antrajame Panevėžio mero rinkimų ture palaikys Seimo narį Povilą Urbšį. Kad rinkimų nelaimėtų P.Urbšio konkurentas, dabartinis Panevėžio meras Rytis Račkauskas. 

Pats per P.Urbšio vadovaujamą judėjimą KARTU 2012-aisiais gavęs mero regalijas. Ir dabar pirmaujantis prieš savo „kūrėją“ P.Urbšį 10,61 proc.

O kur įsitikinimai? R.Juknevičienės „politinis“ argumentas - R.Račkauskas įtariamas korupcija. Suprask - Rasa ją stabdo. 

O kodėl nesusibroliavo su P.Urbšiu, kai korupcija buvo įtariami konservatoriai Vitas Matuzas ir Antanas Čepononis? Bent būtų buvusi loginė ideologinio nelogiškumo tąsa. 

Vėlgi kažkodėl nematau, jog P.Urbšys, per Seimo rinkimus įrašytas „valstiečių“ sąraše ir parlamente pasėdėjęs „valstiečių“ frakcijoje, būtų išdūmęs nuo Ramūno Karbauskio į Seimo konservatorių frakciją. 

Tiesiai pas Rasą. Ogi ne. Sėdi Mišrioje frakcijoje ir, matyt, mišriai mąsto. Kaip mišriai, su visais velniais obuoliaujant, patekti į Panevėžio merus. Negi konservatoriškos pažiūros iš kišenės išlindo?

Į antrą merų rinkimų turą iškopęs dabartinis Klaipėdos meras, buvęs liberalas Vytautas Grubliauskas pareiškė, kad Klaipėdos savivaldybės taryboje žada bendradarbiauti su konservatoriais. 

Matyt, todėl, kad meru netaptų su V.Grubliausku konkuruojantis „valstietis“ Arvydas Vaitkus. 

Vėlgi didi metamorfozė. Liberalo-konservatoriaus hibridas. 

Tarsi jau vaikščiotų už parankės su konservatore, buvusia kandidate į merus Agne Bilotaite. 

Kartu lankytų homoseksualistų klubus. Bei derintų liberalams ir konservatoriams visiškai skirtingus šeimos apibrėžimus.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder