Mokėti už įvažiavimą į Smiltynę reikia!.

Paklausėme Naujojoje perkėloje kelto laukiančių vairuotojų, ar gerai, kad reikia mokėti už įvažiavimą į Smiltynę?

Rimas

- Net nesuprasi. Tai kelia nemokamai, tai ne. Tačiau, man regis, kad ir keltas turi būti mokamas, nes kuras ir keltų remontas kainuoja. O dabar viskas mokama iš mokesčių mokėtojų kišenės. Visam pasaulyje už persikėlimus yra mokama, o pas mus ne.

Prisistatė Džonu Bon Džoviu

- Šiaip man nėra jokio skirtumo, nes Kuršių nerijoje turiu nekilnojamojo turto. Tik atsibodo kaitalioti leidimus. Šiaip labai gerai, kad reikia mokėti už įvažiavimą į Smiltynę, nes bus mažiau žmonių.

Valdas

- Man atrodo, kad reikia mokėti už įvažiavimą į Smiltynę. Tačiau nežinau ar dar reikėtų mokėti ekologinį mokestį ir įvažiuojant į Neringos miestą. Galbūt turėtų būti tik vienas bendras ir ne toks didelis mokestis.

Vitalijus

- Aš neigiamai vertinu tai, kad reikia mokėti už įvažiavimą į Smiltynę. LR Vyriausybė nusprendė padaryti nemokamą keltą, tai Klaipėdos Savivaldybė pradėjo rinkti mokestį. Nėra jokios logikos. Visi tik žiūri kaip surinkti mokesčius.

Rūta

- Galbūt ir gerai, kad reikia mokėti už įvažiavimą į Smiltynę, nes Neringa vis dėlto yra unikalus gamtos kampelis. Gal nebebus tokio didelio mašinų srauto. Tik tiek, kad mokestis galėtų būti kokia dešimčia litų būti mažesnis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder