LGBT reiškiniai tampa ginklu globalistų rankose

LGBT reiškiniai tampa ginklu globalistų rankose

Pradėkime nuo to, jog dar iki 1980-ųjų vidurio visi šitie homoseksualistiniai reikalai buvo Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) ligų sąraše. O štai Jungtinėse Valstijose dar 7-ajame dešimtmetyje buvo Baudžiamajame kodekse atitinkami straipsniai, nukreipti prieš šituos dalykus.

Tačiau iškelkime sau klausimą: ar gali tokie dalykai pasikeiti per 20-30 metų į visišką priešingybę savaime? Ar žmonija gali vos per 20-30 metų iš esmės pakeisti savo moralines-etines normas ir nuostatas, kurios formuojasi tūkstančius metų? O taip pat ir medicinos mokslą... Savaime tokie dalykai pasikeisti tiesiog negali.

Tuomet paklauskime: o kaipgi tai atsitiko? Ir vienas iš atsakymų tiesiog guli ant delno. Pokarinėse Jungtinėse Valstijose labai smarkiai išaugo gimstamumas, o šalies ekonomika jau nespėjo paskui šį procesą.

Tuomet Vyriausybė paskelbė viešąjį pirkimą su prašymu pasiūlyti kokį nors mechanizmą, kaip sustabdyti gimstamumo augimą. Atsirado daug pasiūlymų, bet nugalėtoju buvo paskelbta vadinamoji „Šeimos planavimo federacija" ir jos viceprezidentas Frederikas Jafė, kuris1969 m. kovo 11d. pateikė memorandumą su gimstamumą pažabojančių priemonių sąrašu.

Jis pasiūlė iš esmės pakeisti amerikiečių moralines ir etines nuostatas - leisti abortus, leisti moterims duoti pareiškimus skyryboms (anksčiau tai buvo draudžiama), pradėti masinę homoseksualizmo bei nesantuokinių ryšių propagandą ir t.t. JAV valdžia šį planą priėmė ir pradėjo jį įgyvendinti.

Tuomet įsijungė ir Holivudas, kuris pradėjo kurti visiškai kitokio pobūdžio filmus - jeigu anksčiau dominuodavo klasikinė šeima, kurioje buvo vyras, moteris ir vaikai, tai nuo šiol pradėjo dominuoti visai kitokio pobūdžio herojai... Ir jau aštuntajame dešimtmetyje gimstamumas pradėjo mažėti.

O dabar jau galima svarstyti (kol dar galima): ar šis procesas toliau rutuliojasi savaime? Paleidai džiną iš butelio, ir kaip jį įkišti atgal? O gal vis tik atsirado jėgos, kurios šį procesą stimuliuoja kryptingai ir sąmoningai?

Argumentas už sąmoningai kuriamą procesą taip pat guli paviršiuje: gyventojų skaičiaus mažinimas visame pasaulyje. Juk nuolat girdime, kad žmonių yra per daug. O visi šie homoseksualizmo plėtros reikalai, vyrų ir moterų santykių keitimas, visos tos Stambulo konvencijos iš esmės tarnauja žmonių skaičiaus mažinimui.

Net jeigu tai nėra pagrindinis tikslas, tai kaip šalutinė pasekmė - gyventojų skaičiaus mažėjimas - tikriausiai niekam nekelia abejonių.

Bet yra dar vienas aspektas. Matome, kad pasaulyje egzistuoja jėgos, norinčios iš esmės pakeisti baltųjų civilizacijos gyvenseną - tiek ekonomikoje, tiek energetikoje, tiek pačiame gyvenimo būde (nesiplėskime į pono Švabo bei kitų globalistų idėjas).

Kad tuos planus galėtų įgyvendinti, jiems reikia palaužti visų valstybių visuomenes. Todėl tarp homoseksualizmo atstovų bei aktyvistų jie gauna nemokamą kariuomenę šiam tikslui pasiekti.

Patys nesuprasdami žmonės tampa įkaitais globalistinių jėgų, nes jų pagalba galima palaužti bet kurios visuomenės pasipriešinimą, kad ji nežinotų, kas yra norma, kas yra blogai, o kas - gerai. Nes jeigu visuomenė šito jau nesupranta, su ja gali daryti, ką tik nori...

Visi šie LGBT reiškiniai tampa ginklu globalistų rankose, o tiems aktyvistams dabar atrodo, kad jie yra „ant bangos" ir kad jais labai rūpinamasi. O iš tikrųjų - jais tiesiog manipuliuojama...

Respublika.lt

Šis tekstas yra autoriaus nuomonė ir nebūtinai sutampa su redakcijos pozicija.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder