Jurga Lago: Jeigu aš šiandien būčiau Raskevičius

Jurga Lago: Jeigu aš šiandien būčiau Raskevičius

Jeigu aš šiandien būčiau Raskevičius. 1. Išeičiau susitikti su tauta. Jo jo. Rimtai taip daryčiau - sakyčiau - alio, LRT? Aš esu Tomas Vytautas RASKEVIČIUS. Išrinktas pagal sąrašą. Alio.

Jurga Lago.

2. Man, miela LRT, reikia jūsų nacionalinio eterio! Rodykit mane per visą ekraną. Tiesioginėj transliacijoj. Ir aš žiūrėsiu tiesiai į kameras ir atsakysiu į pačius nemaloniausius “visokių kaimiečių klausimus”.

3. Tik ne kaip Tapinas, kur tyčiojasi iš visų, kas iš jo nesityčioja.

4. Ne. Aš kitaip. Pagarbiai ir aiškiai atsakysiu. Nes esu Žmogaus teisių komiteto pirmininkas, o žmogaus teisės - tai, žinokit, kalba ne apie eurobabkes, fondus ir gėjų paradus. Kaip jūs galvojat. Tos teisės yra apie visą žmonijos istoriją: mirtį ir gyvenimą. Apie holokaustą, apie sibirus, vakar ir rytoj. Ir apie laisvę. Ne tą ružavą, kur mano partijos pavadinime.

5. Nes be laisvės tai nė aš vienaragio kostiumo negalėčiau užsidėti, nei jūs jo kritikuoti. Nei aš kalbėti, nei jūs klausyti.

6. Nuraminsiu visą karantinuose nepatogiai prie tv susirangiusią tautą - “sėdėkit tiesiai, nes stuburai iškryps! Jūs man rūpit!” Rūpi ir vienatvėje metus sucementuoti pensininkai, ir gimdyvių kursus online lankančios būsimos mamos, ir pavargę nuo keistų pirmų mokslo metų pirmokai. Man labai rūpi šiemetiniai vargšai dvyliktokai, kurių abitūra ant nosies, o nosis po kauke! Nėra Lietuvoj žmogaus, kuris man nerūpėtų!

Rūpi hetero - vyrai ir moterys. Dar rūpi cenzūra ir cancel culture. Žinot, aš atblokuosiu tą tėvų grupę FB, kur 57K sekėjų turėjo ir visi ant manęs puolė! Nes Lietuva iš principo nekenčia cenzūros. Aš žinau.

7. Aš nusivilkau visus tris jus erzinusius gaidžio kostiumus, nes mano tikslas nėra jus erzinti - mano tikslas yra jums dirbti.

8. Gyvenimas, kaip sakė J. Brodskis yra iš tikrųjų ne pasirinkimas tarp gėrio ir blogio, bet pasirinkimas tarp blogio ir dar didesnio blogio. Taip visada, mielieji, buvo ir su žmogaus teisėm - vos jas išsiridenat, jau žiūrėk politikai vėl įstūmę į duobę. Tai aš čia tam, kad būčiau uola, ne duobė!

9. Ginsiu vaikus nuo smurto, o tėvus nuo Šakalienės. Nes valstybinis smurtas nėra šiaip smurtas - tai yra nusikaltimas žmogiškumui.

10. Žinau, kad galvojate, kad aš atstovausiu tik lgbt teises, bet taip nėra.

11. Kai surinkote prieš mane tiek parašų, kiek nei už konservus, nei už mano laisvės partiją nebalsavo, aš pasakiau sau - give me a chance! Po mano kadencijos prašysit pasilikti dar penkioms ir rinksite mane taip, kaip 7 kadencijas renkat Gražulį ir dar išrinksit mane Prezidentu su 70 % persvara! Nes aš jus dantimis ir nagais ginsiu nuo neteisių ir nelaisvių.

Simple as it is. Ai, dar apginsiu kunigą Toliatą, nes jį visi puola už nuomonę, o aš žinau, kas yra puolimas. Jeigu kunigas gali balsuoti - gali turėti ir nuomonę - svarbu neiti į aktyvią politiką ir nestoti į partijas! Tai kažkaip taip.

Nuoširdžiai jūsų - Žmogaus teisių komiteto pirmininkas. Profesionalus žmogus.

 

Nuoširdžiai jūsų - Žmogaus teisių komiteto pirmininkas. Profesionalus žmogus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder