Aritmetika Rusijoje ir Lietuvoje

Aritmetika Rusijoje ir Lietuvoje

Lietuvoje du plius du yra keturi. Rusijoje du plius du bus trys arba penki. Priklausomai nuo politinės situacijos, o ne matematikos dėsnių.

Lietuvoje kelios dešimtys demonstrantų prieš Rusiją yra keli šimtai, o Rusijoje keli šimtai protestuotojų už Rusiją visada bus tik kelios dešimtys. Jei akcijos dalyviai Lietuvoje pasisako prieš Rusiją, jų skaičių reikia padauginti iš dešimties, o jei Lietuvos rusai išeina į demonstraciją už Rusiją, juos būtina iš dešimties padalinti.

Lietuvoje už kelis išdaužtus seimo langus protestuotojus reikia skaičiuoti šimtais teismo salėje, o Rusijoje už išmuštą pareigūno akį ir primuštus policininkus protestuotojų skaičiuoti iš viso negalima - protesto organizatorius bei kurstytojus skubiai reikia paleisti į laisvę.

Rusijoje paskiepytus nuo „koronoviruso" žmones geriau neskaičiuoti, nes skiepai niekam tikę, o Lietuvoje geriau skaičiuoti gautus skiepus iš ES, o paskiepytų skaičiuoti neapsimoka, nes neužteks tam skiepų. Tas pats ir su ligoniais: Rusijoje jų - pilni koridoriai, o Lietuvoje jų daugiausia yra statistikos suvestinėse.

Kada Rusijoje politikai valdo šalį kelis dešimtmečius su pertraukomis reikia skaičiuoti be pertraukų ir juos vadinti diktatoriais, o kada Lietuvoje tie patys politikai valdžioje būna net tris dešimtmečius be pertraukų, skaičiuoti negalima, nes uždrausta - jie yra demokratai.

Tie, kas skaičiuoja pasiremdami matematikos dėsniais ir neatsižvelgdami į politinę situaciją Rusijoje, Lietuvos valdžios yra nepageidaujami ir ne visai sveiki psichiškai, todėl juos visi ignoruoja. O tie, kurie skaičiuoja pinigus, savus arba Sorošo, visuomenėje yra gerbiami ir priskiriami Lietuvos elitui.

O Rusija nuo išmaniojo pasaulio yra atsilikusi ir viską skaičiuoja po senovei. Nesidairydama į kitus, naudojasi paprasta aritmetika ir tik savo protu. Todėl sparčiai besikeičiančiame pasaulyje jai lieka vis mažiau ir mažiau vietos. Nebent rusus išgelbės Marsas.

Jeigu spės ten nuskrist - bus mūsų marsiečiai.

Respublika.lt

„Vakarų ekspreso“ redakcijos nuomonė nebūtinai sutampa su Nuomonių rubrikos tekstų autorių nuomone.  Už publikuojamų komentarų, nuomonių turinį atsako autoriai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder