Vyriausybė kelio į Rusnę estakados nepamiršo

Vyriausybė kelio į Rusnę estakados nepamiršo

Kovo 22 d. LR Vyriausybės valandos Seime stenogramos ištrauka.

Audrius Endzinas: „Dėkoju. Aš norėčiau paklausti. Galbūt klausimas nuskambės keliems ministrams. Gerbiamasis premjere, jūs, kaip jungiantis visos Vyriausybės darbą, gal galėtumėte glaustai atsakyti. Štai Vyriausybei pritarus, yra numatyti, jeigu aš neklystu, 5 milijonai litų nuolat užliejamo kelio ruožo (aš suprantu, kad jūs jau seniai laukiate šito klausimo) Šilutė – Rusnė estakadai statyti.

Sakykite, kaip šiemet renkamas biudžetas, ar užteks lėšų ir politinės valios spręsti šį  klausimą taip, kaip sprendė, bijau dabar pasakyti, man atrodo, tarpukario Lietuvos Vyriausybė, pastatydama analogišką inžinerinį įrenginį šiame kelyje ir skirdama tam reikiamus asignavimus. Dėkoju.“

Andrius Kubilius: „Ačiū, gerbiamasis kolega, už klausimą, laukėme šito klausimo, tikėjomės. Manau, jūs tikrai neturėtumėte abejoti mūsų politine valia. Galėčiau priminti, kad kaip tik per pačius sudėtingiausius 2009, 2010, 2011 metus net du tiltus pastatėme per Nemuną – Alytaus ir Druskininkų.

Kiek mane informuoja kolegos ministrai, yra numatytos lėšos jūsų keliamai problemai spręsti. Kitą savaitę mes kaip tik, atrodo, čia gal E. Masiulis gali papildomai pasakyti, ruošiamės tvirtinti Kelių fondo sąmatą ir problemas spręsti.

 

(Balsai salėje)

Gerbiamieji kolegos socialdemokratai, mes problemas sprendžiame visada ir prieš rinkimus… ir mokesčius surenkame, ir išlaidas finansuojame. Jeigu jūs manote, kad kaip nors rinkimų kampanija gali pakenkti, tai galime sutarti, kad jūs nedalyvaujate rinkimų kampanijoje, ir mes toliau problemas sprendžiame.“

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder