"Vilties bėgimo" tikslus parems ir plaukikai

"Vilties bėgimo" tikslus parems ir plaukikai

Penktadienį, 19 val., Klaipėdos sporto centro "Gintaras" (S. Daukanto g. 29/25,) 25 m plaukimo baseine moterys, vyrai, vaikai ners vandenin kilniu tikslu - paremti Šv. Pranciškaus onkologijos centro statybą.

Klaipėdos plaukimo veteranų sporto klubo "Nendrė" nariai, palaikydami "Vilties bėgimo" tikslus organizuoja "Vilties plaukimą 2012" ir kvietė kiekvieną prijaučiantį prisidėti prie šv. Pranciškaus onkologijos centro statybos. Varžybų metu dalyviai ir žiūrovai turės galimybę paremti centro statybą, įsigydami simbolines kartonines plytas, taip prisijungdami prie akcijos "Aš nupirkau plytą šv. Pranciškaus onkologijos centro statybai". Tai renginys, kuris reiškia visų mūsų judėjimą, atsigręžimą į šimtus tūkstančių ligonių ir jų artimuosius, šios skaudžios problemos iškėlimą į viešumą.

Šioje prasmingoje paramos akcijoje buvo kviečiami dalyvauti plaukimo sporto veteranai, kurie praeityje garsino Lietuvos vardą, dalyvavo Europos, Pasaulio čempionatuose bei buvę Olimpinėse žaidynių dalyviai. Prie šios akcijos prisijungė plaukimo sporto veteranai ir entuziastai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kaimyninių šalių: Latvijos, Baltarusijos, Rusijos, Lenkijos. Paraiškas dalyvauti yra pateikę 116 dalyvių.

Šiek tiek statistikos: vyriausias dalyvis tarp vyrų - 1927 m. gimęs Vladas Vimbaras iš Kauno, vyriausios moterys dalyvės klaipėdietė Margarita Volkova (g. 1938), kaliningradietė Luiza Ščerbič (Shcherbich) (g. 1938) Kaliningradas. Jauniausias plaukimo dalyvis gimė 2004 m.

Varžybų programa:

Birželio 29 d. (penktadienis) 19.00 val.:

400 m l/st (moterys ir vyrai)

200 m kompleksinis plaukimas (moterys ir vyrai)

Birželio 30 d. (šeštadienis) 12.00 val. - varžybų atidarymas:

50 m l/st neįgaliųjų plaukimai

50 m peteliške (moterys ir vyrai)

50 m nugara (moterys ir vyrai)

50 m. krūtine (moterys ir vyrai)

50 m. l/s (moterys ir vyrai)

100 m. kompl. (moterys ir vyrai)

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder