Valdžia imsis skęstančios M. Mažvydo alėjos

Valdžia imsis skęstančios M. Mažvydo alėjos

Uostamiesčio savivaldybės Miesto ūkio departamento vadovas Liudvikas Dūda VE.lt patikino, kad dėl prieš porą metų rekonstruotą M. Mažvydo alėją "puošiančių" balų bus kalbamasi su darbus atlikusia bendrove, kad ši pašalintų broką.

Jau ne kartą rašėme apie tai, kad bene po kiekvieno lietaus 2008 m. rekonstruota M. Mažvydo alėja vaikščiojantys klaipėdiečiai yra priversti braidyti po balas.

Šiandien nors ir nelijo stiprus lietus, dienraščio reporteriai alėjoje suskaičiavo daugiau nei dvidešimt vietų, kur dėl įdubusių trinkelių kaupiasi vanduo.

"Taip tikrai neturi būti. Netrukus sudarysime komisiją, kuri apžiūrės visą alėją ir kalbėsis su rangovu - bendrove "Klaipėdos keliai" - dėl trūkumų pašalinimo. Vis dar galioja 5 metų garantija atliktiems darbams", - sakė L. Dūda.

Problemos M. Mažvydo alėjoje prasidėjo jau pirmąjį rudenį po rekonstrukcijos. Tada už 5,5 mln. litų rekonstrukciją atlikusios bendrovės "Klaipėdos keliai" atstovai iš pradžių neigė esant problemą, tačiau vėliau ėmė taisyti savo darbų broką. Buvo išardyta ir perklota dalis plytelių, esančių prieš pat įėjimą į "Iki" parduotuvę.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder