Uostamiesčio politikai nesidomi etika

Uostamiesčio politikai nesidomi etika

Eilinį kartą neįvykus Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos Etikos komisijos posėdžiui kantrybės netekęs komisijos pirmininkas Jurijus Šeršniovas nusprendė kreiptis į politikus, kad partijos deleguotų kitus narius, atsakingiau žiūrinčius į visuomenines pareigas.

Penktadienį vykusiame Etikos komisijos posėdyje turėjo būti svarstomas Liberalų sąjūdžio frakcijos nario Audriaus Vaišvilos elgesys. Tačiau posėdis neįvyko, nes susirinko mažiau nei pusė komisijos narių.

"Nesant kvorumo posėdyje negalime priimti jokių sprendimų, nes jie bus neteisėti", - konstatavo Lietuvos rusų sąjungos narys J. Šeršniovas.

Netekęs kantrybės dėl kolegų abejingumo, šis politikas nusprendė artimiausiame Tarybos posėdyje kreiptis į frakcijas, kad jos į Etikos komisiją deleguotų kitus narius.

"Per dvejus metus nė karto komisijos posėdžiuose nedalyvavo Liberalų ir centro sąjungos narys Benediktas Petrauskas bei politinės partijos Rusų aljanso narys Vladimiras Vlasovas. Kiti nariai yra buvę bent viename posėdyje. Gal partijos savo gretose suras stropesnių narių?", - "Vakarų ekspresui" sakė J. Šeršniovas.

Etikos komisiją sudaro 8 Tarybos nariai ir 5 Klaipėdos seniūnaičiai. Vakarykščiame posėdyje dalyvavo tik 4 politikai ir 3 seniūnaičiai.

Penktadienį posėdyje turėjo būti svarstomas seniūnaitės Ligitos Girskienės skundas, kuriame ji piktinosi A. Vaišvilos elgesiu. Seniūnaitei užkliuvo, kad politikas su ja kalbėjo pakeltu tonu.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder