Turtuolių užgaidos: į Klaipėdą slapta atvyko Dima Bilan

Turtuolių užgaidos: į Klaipėdą slapta atvyko Dima Bilan

Šios savaitės pradžioje su redakcija susisiekę skaitytojai pranešė, jog į uostamiestį trečiadienį ketina atvykti visame pasaulyje išgarsėti spėjęs rusų tautybės atlikėjas Dima Bilan.

Ši įžymybė net kelis kartus dalyvavo populiariame dainų konkurse „Eurovizija“, o 2008-tais metais jame triumfavo su daina „Believe“. Todėl pasirodė itin netikėta, jog pasaulinio lygio žvaigždė nepranešusi atvyksta į Klaipėdą.

Abejotina reputacija ir privatumas

Dar labiau suglumino žinia, jog merginų numylėtinis atvyko ne koncertuoti, o tiesiog pasilinksminti. Tam tikslui išnuomotas naktinis klubas „Exclusive“, kuris ilgą laiką buvo uždara pasilinksminimų vieta ir tik neseniai atvėrė duris plačiąjai visuomenei. Apie šį klubą Klaipėdoje sklando ne vienas gandas – tik siauram ratui žmonių prieinama oazė su saunomis, džiakuzi voniomis, romantiškai įrengtais kambariais ir anksčiau nuolatos atvažiuojančiais prabangiais automobiliais su ilgakojėmis gražuolėmis žadino ne vieno fantaziją.

Itin didelis dėmesys privatumui, aukšti apsaugos reikalavimai ir uždaros durys pašaliniams – tokie reikalavimai ir vėl grįžo į šios įstaigos prioritetų sąrašą, kai į jį buvo pakviesta įžymybė. Net apsauga ir barmenais pasirūpino patys užsakovai, sumokėję už viso pastato nuomą.

Tiesa, klubo atstovai telefonu iš pradžių tikino, jog galimybė naujienų portalo VE.lt atstovui patekti į vidų – gana reali. Tereikėjo sutartu laiku atvažiuoti ir paskambinus palaukti, kol būsime įleisti.

Turtingų Rusijos verslininkų dūdelė

Visus pro Kurpių gatvę einančius stebino matomi vaizdai - „STOP“ linija aptverta gatvė, ant pastato kabanti didžiulė Rusijos vėliava, raudonas kilimas ir įėjimą saugančios tvirtai uždarytos durys. Prie klubo jau rikiuojasi kelios merginos – tai buvo vieninteliai pašaliniai žmonės, pakviesti į renginį. Deja, kaip vėliau paaiškėjo – pakviesti veltui.

Išėjęs ir prisistatyti nepanoręs „Exclusive“ atstovas pranešė, jog apie susirinkusių atvykimą yra įspėtas, tačiau įleis tik po žvaigždės atvykimo. O jo tenka laukti nemažai – lauke prastovima beveik valandą, kol galų gale artėjant vidurnakčiui senamiesčio gatvelėse pasirodo apsaugos visureigių švyturėliai ir didelis juodas „Hummer H2“ limuzinas, taip pat puoštas Rusijos vėliavomis.

Besitęsiant pokalbiui su paslaptinguoju atstovu, ryškėja vizito detalės – itin turtingi rusų tautybės verslininkai užsisakė pasaulinę žvaigždę savo pramogai, o patys viduje jau seniai pradėjo linksmybes. Aiškėja ir delsimas įleisti – pasirodo, jog verslininkai linksminasi su merginomis, todėl pašalinių akių nepageidauja. Pagal pinigų dūdelę priverstas šokti net klubo savininkas, vis telefonu žadantis keliems susirinkusiems greitą patekimą į vidų, tačiau šių pažadų nevykdantis. Iš anksto perspėjama, jog filmuoti, fotografuoti ar apskritai prisiartinti su fotoaparatu – griežtai draudžiama. Vienintelė išeitis – slapti kadrai telefonu.

Nuodėmingose linksmybėse – politikai

Limuzine sėdinčio Dima Bilan išėjimo tenka laukti ilgokai. Ginkluotų vyrų apsauga nešioja į vidų žvaigždės lagaminus ir kalbasi lauke, o pagrindinis svečias pasirodo tik praėjus kuriam laikui. Tiesa, iš automobilio išlipa dengiamas tos pačios palydos, ant galvos užsidėjęs kapišoną, o visą veidą apsirišęs storu šaliku.

Jam įėjus į vidų, toliau slenka ilgos laukimo valandos minusinėje temperatūroje. Itin išvaizdžiomis lauke stovinčiomis merginomis nesirūpina net klubo atstovai – VE.lt reporteriui tenka privežti tarnybinį automobilį, jog šios galėtų pasišildyti. Kalbant paaiškėja, jog jos buvo pakviestos pačio klubo savininko vardu Nerijus.

Pagaliau sulaukiama džiugios žinios – Dima Bilan nori limuzinu važiuoti pasiimti dar neatvykusių draugų, o kartu pasiimti ir šių eilučių autorių su galimybe fotografuoti. Tačiau suskamba ir vėl nusibodusiu spėjęs tapti žodis „palaukite“.

Dar pusvalandis – viskas virsta aukštyn kojomis. Limuzinas išvažiuoja tuščias, o susirinkusieji išgirsta tvirtą „NE“. Pasirodo, jog tuo metu per galines klubo duris į vakarėlį atvyko garbūs Rusijos ir Lietuvos politikai, kurių veidus atpažintų bet kuris eilinis pilietis. Užsakovų pageidavimu panaikinamos bet kokios galimybės patekti pakviestiems į renginį žmonėms. Atstovas šioje vietoje konkretus:

„Svečiai jau smarkiai išgėrę, linksminasi su kartu atvažiavusiomis merginomis. Verslininkai ir politikai nenori būti atpažinti, todėl buvo įleisti per galines duris. Viskas tęsis iki ryto, arba dar ilgiau, kadangi turime įrengtų kambarių“, - nuvylė jaunas vaikinas, išėjęs iš „Exclusive“ patalpų ir su likusiais viduje bendraujantis per raciją.

Skambučiais atakuojamas klubo savininkas tik skėsčioja rankomis ir toliau žeria pažadus. „Dar 15 minučių palaukite, dar 10 minučių palaukite“, - į neviltį varo pakviestuosius, kurie, jei ne reporterio geranoriškumas dalintis automobiliu, lauke lauktų jau tris valandas. Tuo tarpu telefoninio pokalbio fone girdima tik grojanti fonograma ir griežtai tariami „HET“ (rusiški „ne“)...

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder