To dar nebuvo

To dar nebuvo

Turbūt visi mes esame pavargę nuo pridėtinių apmokestinimų perkant vieną ar kita paslaugą. Įsigiję paslaugos paketą mes netrunkame sužinoti, kad to dar toli gražu nepakanka norint džiaugtis įsigyta preke. Reikia išleisti dar krūvą pinigų, nors puikiose reklamose apie tai net nebuvo užsiminta. Gal tai yra taip vadinama “krizės” politika? O gal tai - elementarus klientų mulkinimas?

Paieškokime atsakymų sporto bei sveikatingumo centruose. Atėję į sporto klubą numesti vieną kitą riebaliuką, pagerinti fizinę būklę bei sustiprinti raumenukus nusiperkame abonementą. Tačiau tik po to mes netrunkame sužinoti, kiek iš tikro ši paslauga kainuoja.

Be abonementinio mokesčio, Jums norint sportuoti reikia programos - tai yra 60 - 100 Lt. Tačiau ir sumokėję tokius pinigus Jūs vis tiek nežinosite, kaip taisyklingai atlikti pratimus. Taigi individuali treniruote kainuoja 60 – 100 Lt.

Manote, kad galite be to apsieiti? Pamėginkite ir sporto klube pajusite absoliutų trenerio abejingumą, ignoravimą. O Jūsų treniruotė bus panaši į pasiklydusio tarp gausybes treniruoklių smalsuolio, visas dvi valandas bandančio rasti užsiėmimą ir tuo pačiu nedemonstruojančio visišką neišmanymą, pasivaikščiojimą.

“Šiuolaikinio” marketingo taisyklės byloja: abejingumas lankytojui skatina lankytoją išleisti daugiau pinigų. Mat, norėdamas užsitikrinti norimą trenerio dėmesį, lankytojas yra priverstas mokėti jam papildomai.

Skamba absurdiškai. Bet tik absurdu galima pavadinti apatišką trenerių darbą ir begalinį abejingumą lankytojui daugelyje ne tik Klaipėdos bet ir visos Lietuvos sporto klubų. Juolab, kad sporto klubo lankytojas, pirkdamas abonementą sumoka ir už trenerio paslaugas.

Norėdamas skirti maksimalų dėmesį savo mieliems lankytojams, pasitelkęs didelę patirtį turinčius specialistus, sporto centras EOLA skelbia naujos sporto eros pradžią “To dar nebuvo!”

Tik mūsų sporto klube be jokių papildomų mokesčių kiekvienam lankytojui nuo šiol yra sudaromos treniruočių programos. O aukščiausią klasifikaciją turintys treneriai mielai su Jumis pasidalins daugiamete patirtimi bei parodys kaip taisyklingai atlikti pratimus. Turintys stuburo problemų bus treniruojami sudarant individualias, specialiai jiems pritaikytas, programas. Visi mūsų klubo lankytojai, jei tik norės, turės galimybę konsultuotis mitybos klausymais metant ar auginant kūno svorį. Ir visa tai be jokių papildomų mokesčių!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder