Šokti nepabūgo ir vyresni

Šokti nepabūgo ir vyresni

Penktadienio vakarą Danės upės krantinėje susirinkusiems Lotynų Amerikos šokių pamokų dalyviams mokytis žingsnelių nebuvo sudėtinga. Vos po kelių renginio vedėjo Karolio Barčiaus komandų, netradicinėje šokių aikštelėje galėjai išvysti besišypsančius ir vieningai į ritmą šokančius miestiečius.

Pamokos sulaukė ir miesto svečių susidomėjimo.

Šokių mokytojui K. Barčiui paskelbus pamokos pradžią, iš pradžių buvę nedrąsūs, renginio dalyviai po truputį atsipalaidavo ir mėgavosi galimybe išmokti naujo šokio. Nors manoma, kad tokie šokiai labiausiai tinka jauniems žmonėms, bet savo jėgas išbandė ir vyresnio amžiaus atstovai. Šokti panoro net vaikai.

Dalyviai patraukė ir pro šalį keliaujančių turistų dėmesį. Sustoję jie kurį laiką stebėjo pamoką, šypsojosi ir fotografavo.

Išmokę pagrindinių judesių, miestiečiai praktikavosi šokdami pagal muziką ir poroje. Besikeisdami šokio partneriais dalyviai kūrė jaukią atmosferą, galėjo susipažinti ir pabendrauti vieni su kitais.

Po pertraukos, per kurią susirinkusieji galėjo pasikartoti salsos judesius ir tiesiog pašokti, sekė bačiatos pamoka.

„Labai gerai, kad vyksta tokie renginiai, miestui labai to trūksta“, – teigė viena iš renginio žiūrovių.

Nedrįsę įžengti į šokių salę gyventojai stebėjo ir plojimais palaikė į šokių sūkurį įsitraukusius miestiečius.

Po pirmos šokių pamokos pasisekimo, tikimasi, kad miestiečiai aktyviai dalyvaus ir kitose. Negalėję atvykti pamokos vaizdo įrašą ras šokių studijos „Tavo šokis“ internetiniame puslapyje.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder