Šilutės vicemerui S. Šepučiui pareikštas nepasitikėjimas

Šilutės vicemerui S. Šepučiui pareikštas nepasitikėjimas

Rugsėjo 17  d. dešimt Šilutės rajono savivaldybės tarybos narių pasirašė po pareiškimu dėl nepasitikėjimo vicemeru  Sigitu Šepučiu ir jį  užregistravo.

Sprendimo projektas dėl S. Šepučio atleidimo iš vicemero pareigų turėtų būti svarstomas jau kitą savaitę, t.y. rugsėjo 26 d.

Pareiškimą dėl nepasitikėjimo S. Šepučiu pasirašė šie Tarybos nariai:  Sandra Tamašauskienė (TS-LKD frakcija), Zigmantas Jaunius (TS-LKD frakcija), Arūnas Kurlianskas (TS-LKD frakcija), Zigmantas Merliūnas (TS-LKD frakcija), Žygimantas Kurlianskas (TS-LKD frakcija), Algirdas Gečas (LRLS frakcija), Daiva Plikšnienė (LRLS frakcija), Audrius Endzinas (LRLS frakcija), Ričardas Stonkus (LSDDP), Arūnas Pupšys (LSDDP).

Ši istorija prasidėjo šių metų balandžio 25 d. Tuomet posėdžio metu, svarstant dėl jo paskyrimo į vicemero pareigas, S. Šeputis suklaidino Tarybos narius neatsakydamas į daug kartų  užduotą tą patį klausimą. O klausimas buvo paprastas: „Ar jam yra pritaikyta kokia nors kardomoji priemonė, pvz., rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir panašiai?“

Netrukus paaiškėjo, kad  vis dėlto kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti -  politikui buvo pritaikyta Specialiųjų tyrimų tarnybos tiriamoje baudžiamojoje byloje.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder