Šilutės mero plikomis rankomis nepaimsi

Šilutės mero plikomis rankomis nepaimsi

Savivaldybės tarybai neišleidus Virgilijaus Pozingio 11 kalendorinių dienų kasmetinių atostogų, šis susiorganizavo savaitės trukmės komandiruotę į pamėgtąją Turkijos Konaklio savivaldybę.

Oficialiai pranešama, kad Šilutės rajono savivaldybės meras V. Pozingis į saulėtąją Turkiją iškilo Konaklio savivaldybės mero Abdullah Sonmez kvietimu ir ten dalyvaus susitikime "Bendradarbiaujančių miestų naujų projektų rengimas".

V. Pozingio komandiruotė prasidėjo šį pirmadienį – dieną, nuo kada meras norėjo išeiti kasmetinių atostogų.

Stebėtis dėl to, ko gero, pernelyg neverta, juolab kad po V. Pozingiui nepalankiai susiklosčiusio balsavimo Taryboje dėl atostogų praeitą ketvirtadienį jis nedviprasmiškai pareiškė, kad vis tiek išeis atostogų. Ir savo pažadą ištesėjo…

Savivaldybės tarybos sekretoriato vadovo Jono Jauniaus teigimu, mokesčių mokėtojams ši mero kelionė neturėtų nieko kainuoti, nes esą potvarkyje dėl komandiruotės, kurį pasirašė pats V. Pozingis, nėra jokio pavedimo buhalterijai dėl kelionės išlaidų apmokėjimo.

Beje, į kelionę šią savaitę ruošiasi ir mero pavaduotojas Vaidas Pavilonis. Gegužės 31 d. jis kartu su Tarybos nariu Juozu Sauspreškiu išvyksta keturiom dienom į Lenkijos Gdansko Pruščią – dalyvaus susitikime su projekto "Crafland" Pietų Baltijos regiono kultūros paveldo išsaugojimo partneriais.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder