Šilutės bioetanolio įmonė sulaukė rajono vadovų dėmesio

Šilutės bioetanolio įmonė sulaukė rajono vadovų dėmesio

Trečiadienį Šilutės rajono savivaldybės merė Daiva Žebelienė, Administracijos direktorius Raimundas Ambrozaitis ir savivaldybės gydytojas Marius Bartkus lankėsi AB „Biofuture“.

Vizito tikslas buvo aptarti susidariusią situaciją dėl savaitgalį galimai įvykusio Šyšos upės užteršimo, su nauju bendrovės direktoriumi apžvelgti ateities bendradarbiavimo galimybes, išsakyti savo tvirtą poziciją tvarios ekosistemos bei aplinkos švaros ir taršos mažinimo klausimais.

Pasak savivaldybės vadovų, naujai paskirtas bendrovės direktorius Benediktas Degutis atvirai pripažino, kad įvyko nedidelė avarija, ieško problemos sprendimo būdų, kurie padės išvengti galimų panašių atvejų ateityje.

Direktorius akcentavo, kad įmonei svarbi darni ir draugiška gamtai veikla, nepažeidžianti ekosistemos, todėl yra daug investuojama į technologijas ir vis dar pasitaikančios nemalonios situacijos retėja, jų padariniai gamtai yra minimalūs, o tarša neviršija leistinų normų.

Bendrovės vadovybė atvira pokyčiams, linkusi eiti dialogo ir bendradarbiavimo keliu, todėl laukia visų norinčių pareikšti savo nuomonę vienu ar kitu klausimu, teikti pasiūlymus ir kita.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder