Šilutėje už žingsnius bus parduota 20 000 vaisių ir daržovių

Šilutėje už žingsnius bus parduota 20 000 vaisių ir daržovių

Rugpjūčio 1-ąją dieną, šeštadienį į Šilutę iš visos šalies sugūžės aktyvaus laisvalaikio, sveikatingumo bei žygių entuziastai. Centriniame pamario krašto mieste pirmą kartą bus organizuojamas šalyje jau penkerius metus vykstantis nemokamas ėjimo renginys visai šeimai – „IKI Ėjimo varžybos 2020“. Tradicinio renginio organizatoriai dalyviams pasiūlys ne tik vaizdingą 10,5 kilometrų maršrutą, bet ir unikalią apsipirkimo už žingsnius erdvę bei gausybę smagių pramogų.

14-ąjį kartą per penkerius metus organizuojamos ėjimo šventės išskirtinumas – galimybė pirkti vien už žingsnius. Praėję visą suplanuotą renginio maršrutą su nemokama mobiliąja vaikščiojimo programėle „#walk15“, sukauptus žingsnius dalyviai galės iškeisti į dešimtis tūkstančių renginio partnerių paruoštų prizų ir produktų. 

„Šilutės rajono savivaldybėje šis šalyje jau tradicija tapęs renginys vyks pirmąjį kartą, tad visai mūsų bendruomenei tai yra smagus iššūkis. Tikiuosi, kad renginys mieste prigis ir jis čia bus organizuojamas ir kitais metais. O iki tol – labai laukiame jį išvysti ir sudalyvauti gyvai. Laukia visiems aktyvų laisvalaikį mėgstantiems žmonėms patraukli sveikatinimo diena ir jau dabar matome, kad susidomėjimas šia švente bus didelis“, - sako Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis.

Specialiai renginiui sukurtas 15 000 žingsnių arba 10,5 kilometrų ilgio maršrutas nusidrieks gražiausiomis Šilutės miesto gatvėmis. Einant dalyviai susipažins net su 23 įdomiausiais faktais apie Šilutės miestą, jo kultūrą, kraštovaizdį bei žymiausius kultūros bei visuomenės atstovus. 

Vien už žingsnius – 20 000 vaisių ir daržovių

Renginio organizatorė, iš pamario krašto – Pagėgių miesto – kilusi Vlada Musvydaitė ypatingai džiaugiasi galėdama sugrįžti ir kartu su kraštiečiais eiti vaizdingomis gimtojo krašto vietomis. Dalyviams organizatorė žada įspūdingą renginio programą. 

„Nors renginys jau tapo gražia kasmetine tradicija, šios – 14-osios – „IKI Ėjimo varžybos“ asmeniškai man yra ypatingos. Bus nuostabu grįžti ir eiti kartu su aktyvų laisvalaikį ir sveikatingumą vertinančiais kraštiečiais, širdžiai labai artimose vietose. Tad labai kviečiu visus susitikti ir pasivaikščioti kartu! Lauks ne tik vaizdingas maršrutas, bet ir galimybė apsipirkti už žingsnius. Renginio partneriai šiemet paruošė rekordinius kiekius prizų!“, - sako renginio organizatorė ir mobiliosios vaikščiojimo programėlės „#walk15“ kūrėja Vlada Musvydaitė. 

Renginio organizatorės teigimu, planuojama, kad dalyvių „IKI“ žingsnių turguje lauks per 20 000 šviežių vaisių ir daržovių – nuo avokadų iki ropių, nuo bananų iki obuolių ar kriaušių. Iš viso net 13 skirtingų šviežių gėrybių. Taip pat, tik renginyje už žingsnius bus parduota dešimtys tūkstančių gardžių košių, avižinių ledų, sveikatai palankių skanumynų, vandens ir net aukščiausios kokybės ėdalo augintiniams. Pirkti už žingsnius dalyviai galės parsisiuntę nemokamą vaikščiojimo programėlę „#walk15“.

Medalius gaus net ir augintiniai

„Nemokamas ėjimo renginys yra skirtas visai šeimai – nuo mažiausio iki vyriausio šeimos nario. Taip pat laukiame ir visų augintinių – visai nesvarbu ar tai šunelis, katė, triušis ar šeškas! Visi iki vieno dalyvio, įskaitant ir keturkojus, bus apdovanoti specialiais, mediniais renginio medaliais, o renginio apdovanojimų metu papildomai pagerbsime ir jauniausią bei vyriausią renginio dalyvius, masiškiausiai ėjusią šeimą, komandą, mokyklą, darželį bei įmonę. Viskas, ką reikia padaryti – nemokamai užregistruoti save ir kitus šeimos narius adresu www.ikiejimovarzybos.lt“, - sako V. Musvydaitė.

Renginio pradžia – rugpjūčio 1 dieną, šeštadienį, 10 val. Šilutės Hugo Šojaus dvare, adresu Lietuvininkų g. 4. Startavę dvaro teritorijoje ir nuėję 5000 žingsnių dalyviai pasieks „Activus“ aktyvios šeimos zoną, kurioje lauks smagūs žaidimai, pramogos, konkursai ir netgi galimybė laimėti skrydį oro balionu dviems. Nuėjus dar 5000 žingsnių dalyvius pasitiks „Gintarinė vaistinė“ 10 000 žingsnių sveikatingumo zona, kurioje – įvairūs sveikatingumo tyrimai, užsiėmimai, galimybė pasikonsultuoti su sporto medicinos gydytojais bei vaistininkais, galimybė išbandyti norimus sveikatos bei grožio produktus.

Renginys nemokamas, tačiau būtina trumpa registracija internetinėje svetainėje www.ikiejimovarzybos.lt.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder