Palangiškis „Eurojackpot“ laimėjo daugiau nei trečdalį milijono

Palangiškis „Eurojackpot“ laimėjo daugiau nei trečdalį milijono

Sėkmė loterijoje aplanko pačius įvairiausius žaidėjus – vieni laimingus bilietus gauna dovanų, kiti stengiasi įsigyti paskutinį parduotuvėse prie kasos likusį bilietą, o tretieji yra tokie kaip Antanas iš Palangos – mėgstami laimėjimų fortūnos, kuri šį kartą yra didesnė nei trečdalis milijono – net 362 616 Eur. 

Antanas į centrinę loterijos būstinę Vilniuje šį kartą atvyko atsiimti įspūdingo „Eurojackpot“ laimėjimo. Palangiškis kartu su dar 5 žaidėjais – keturiais vokiečiais ir norvegu – pasidalino „Eurojackpot“ 5+1 prizą – daugiau nei 2 175 000 eurų. 

Vyrui atitekęs 5+1 kategorijos laimėjimas – antras pagal dydį „Eurojackpot“ prizas. Norint jį laimėti, reikia atspėti 5 pagrindinius ir 1 papildomą skaičių. 5+1 prizas Lietuvoje laimėtas trečią kartą. „Eurojackpot“ loterijai priklauso ir didžiausias Lietuvoje loterijos laimėjimas – 7,6 mln. eurų, kuriuos laimėjo inžinierius iš Kauno.   

Laimėjimų nebesuskaičiuoja

„Eurojackpot“ laimėjimas – rekordinis ne tik Lietuvai, bet ir pačiam Antanui, nors jis ir nebežino konkretaus skaičiaus, kiek kartų jau yra džiaugęsis laimėjimų sėkme: „Esu laimėjęs 2 automobilius, 7 kartus buvęs „Teleloto“ studijoje, laimėjęs ir 10 000 eurų, ir 12 000 eurų. Net nekalbu, apie daiktinius prizus, kuriuos pavyko laimėti. Turbūt jau nesunku atspėti, kad loterija – didelis mano pomėgis.“

Antanas juokėsi, kad prie laimėjimų neįmanoma įprasti, todėl patikrinęs didžiulę pinigų sumą atnešusį „Eurojackpot“ bilietą labai nustebo. Prireikė šiek tiek laiko įsitikinti, kaip jam pasisekė.

„Manau, kad gyvenimiškuose įvykiuose nesu labai sėkmingas. Pavyzdžiui, artimieji labai ilgai įtikinėjo, kad pasiryžčiau skrydžiui lėktuvu. Kai skridau pirmą kartą – į lėktuvą trenkė žaibas.

Vėliau išplaukiau į žvejybą jūroje. Prasidėjo audra, todėl kelionė užtruko keliomis savaitėmis ilgiau nei buvo planuota. Po tokių komiškų situacijų dar labiau ir stipriau džiaugiuosi, kad loterijoje lanko tokios didelės pergalės“, – pasakojo palangiškis.

Laimingą bilietą įsigijo paskutinę minutę

Paklausus, kokia jo sėkmės paslaptis, Antanas juokėsi, kad svarbiausia – pirkti bilietų ir tai daryti skirtingose parduotuvėse.

„Neturiu laimingų skaičių kombinacijos, perku ką tik terminale atspausdintus bilietus ir stengiuosi kiekvienam tiražui turėti bent po kelias dešimtis bilietų. Taip pat stengiuosi bilietų įsigyti visur, kur važiuoju.

Šį laimėjimą atnešusį bilietą įsigijau penktadienį vakare. Buvo likusios vos kelios minutės, kol dar pardavinėjo bilietus šiam tiražui. Gal laimėti padeda ir tai, jog manau, kad laimėjimų džiaugsmu reikia dalintis su aplinkiniais. Būtent taip visada ir darau“, – šypsojosi rekordinio „Eurojackpot“ prizo laimėtojas.  

Atsiimdamas laimėjimą žaidėjas dar nežinojo, kaip jį išleis. Tokios sumos pakaks daug kam – ir namų remontui, galės padėti ir sūnui, ir taip pat Palangoje gyvenančiai seseriai. 

Pokalbio pabaigoje vyriškis juokėsi, kad dar būtinai sugrįš atsiimti didelių laimėjimų, tačiau tuo pačiu jų linkėjo ir kitiems žaidėjams. Kaip kartojo viso pokalbio metu, laimėjimas – džiaugsmas, kurį reikia visiems patirti.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder