Pagerbtas lengvaatletis Šarūnas Banevičius

Pagerbtas lengvaatletis Šarūnas Banevičius

Vasario 21 d. Klaipėdos rajono savivaldybėje buvo pagerbti rutulio stūmikas Šarūnas Banevičius ir jo treneris Tomas Papievis. Juos pasveikino, padėkos raštais ir simbolinėmis dovanomis apdovanojo Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas, vicemerė Violeta Riaukienė ir Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė.

Vasario 14–15 dienomis vykusiame Lietuvos lengvosios atletikos čempionate Šarūnas Banevičius iškovojo aukso medalį – rutulio stūmimo rungtyje tapo čempionu. Rutulį sportininkas nustūmė 18 m 64 cm ir užtikrintai aplenkė antrosios vietos prizininką.

Savivaldybės vadovai džiaugėsi Šarūno Banevičiaus pasiekimais, jog jis nepraranda optimizmo, palinkėjo įvykdyti reikiamus normatyvus, kad sportininkas galėtų dalyvauti Europos ir pasaulio čempionatuose. Taip pat dėkojo, kad lengvaatletis garsina mūsų rajono vardą.

Po pagerbimo ceremonijos susirinkusieji aptarė sporto aktualijas, Šarūnas Banevičius pasakojo apie savo kasdienybę, pasiruošimą varžyboms, atskleidė, kad bus įtemptas sezonas. „Iki rugsėjo mėnesio laukia apie 15 įvairių čempionatų. Jau už dviejų savaičių vyksiu į Slovakiją, kur vyks Europos metimų taurės varžybos“, – artimiausius planus atskleidė lengvaatletis.

Be to, vyras užsiima ne tik sportine veikla – jis studijuoja doktorantūroje, Klaipėdos universitete dirba dėstytoju.

Šarūnas Banevičius treniruojasi Klaipėdoje ir Gargžduose. Pasak rutulio stūmiko, atnaujintame Gargždų miesto stadione tam sudarytos puikios sąlygos. Sportininkas ir jo treneris žadėjo ir toliau atkakliai dirbti ir siekti naujų pergalių.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder