Naujas sūpynes pamiršo pritvirtinti

Naujas sūpynes pamiršo pritvirtinti

Į "Vakarų ekspresą" kreipėsi klaipėdietis, šalia Baltikalnio ir Bangų gatvės sankryžos esančioje aikštelėje pamatęs besimėtančias visiškai naujas sūpynes. [CITATA] Pasirodo, sūpuokles įrenginėjusi rangovų įmonė šias supynes tiesiog pamiršo pritvirtinti, todėl jas lengvai buvo galima perkelti į kitą vietą. Džiugina bent tai, kad šia vieta netapo kieno nors nuosavas kiemas.

Į dienraštį kreipėsi klaipėdietis Nerijus, kuris sūpynes, besimėtančias automobilių stovėjimo aikštelėje, išvydo dar sekmadienį. Skaitytojas atsiuntė ir kelias nuotraukas, kurioje užfiksuotos gulinčios sūpynės.

Apie šią situaciją sužinojęs Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda suskubo aiškintis, kas atsakingas už miesto centre besimėtantį turtą.

Pasirodo, sūpynes, pirktas už daugiabučių namų savininkų bendrijų rėmimo programos lėšas, mieste įrenginėjusi rangovų įmonė šioje vietoje, skirtingai nei kitose, pamiršo pritvirtinti.

"Iš pradžių sūpynės buvo pastatytos kiek atokiau nuo aikštelės. Dabar, kai ledas nutirpo, jos tapo lengvai pajudinamos, todėl kažkam knietėjo šitaip pajuokauti ir nunešti bei paguldyti jas kitoje vietoje. Gerai, kad sūpynės neatsidūrė svetimame kieme. Užtektų tik perdažyti ir jos galėtų ramiausiai stovėti kaip nuosavos", - sakė L. Dūda.

Šiuo metu sūpynės yra išvežtos ir saugomos sandėlyje. Kadangi rangovai, turėję įrengti, yra iš Vilniaus, jie negali skubiai atvažiuoti ir pabaigti darbo. Be to, tai nėra taip lengva dėl vis dar neišėjusio žemės įšalo.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder