Linksminosi ir maži, ir dideli

Linksminosi ir maži, ir dideli

Poilsio g. 20 namo kieme skambėjo vaikų juokas. Daugiabučius namus administruojanti bendrovė „Jūros būstas“ čia įrengė naują vaikų žaidimo aikštelę ir suorganizavo jos atidarymo šventę. Tai – iniciatyvos „Mūsų kiemas“ dalis.

„Matydami, jog vaikų žaidimo aikštelės bendruomenei labai reikalingos – didelė dalis senų sūpynių, laipynių ir čiuožyklų sulūžę - nusprendėme jas kiemuose įrengti savo iniciatyva. Poilsio g. 20 namo aikštelė – jau ketvirtoji, kurią dovanojome gyventojams. Šiais darbais prisidedame prie iniciatyvos „Mūsų kiemas“ ir siekiame gaivinti aplinką aplink namus.“ – sakė „Mano būsto“ Klaipėdos regiono vadovas Mindaugas Genys.

„Šventė man ir vaikams labai patiko, puikiai praleidome laiką“, - pasakojo su dviem atžalomis aikštelių atidarymo renginyje dalyvavęs Audrius Jakubaitis. Vyras džiaugėsi ir naujomis aikštelėmis, ir renginiu, bei negailėjo pagyrų organizatoriams. „Šaunuoliai“, - šypsojosi jis.

Karina Novikova, šventėje dalyvavo su vaikais ir drauge iš gretimo rajono. „Nuostabu, kad yra organizuojami tokie renginiai bendruomenei. Kai vaikai laimingi, laimingi ir tėveliai. Esame labai patenkinti.“, - sakė moteris.

Renginio akcentu tapo klounai Žiniukas ir Nežiniukas, kurie visus žavėjo neišsenkančia charizma ir linksmumu.

Žaidimuose noriai dalyvavo ne tik vaikai, bet ir jų tėveliai. Visi linksminosi, keliavo po „pasaulį“ ir mokėsi Afrikos, Australijos ir arabų kraštų žaidimų, dainelių bei šokių.

Į šventę susirinko apie 100 skirtingo amžiaus vaikų. Organizatoriai džiaugėsi, kad kaskart, jiems surengiant vaikų žaidimo aikštelių atidarymo šventę, renginys susilaukia vis didesnio populiarumo.

Viso daugiabučių administratorių ir „Mūsų kiemas“ iniciatyva yra įrengtos keturios vaikų žaidimo aikštelės skirtinguose Klaipėdos rajonuose. Vaikų juoką taip pat galima išgirsti Kauno, Alksnynės gatvėse ir Statybininkų prospekte.

Iniciatyva „Mūsų kiemas“

„Mūsų kiemas“ – tai iniciatyva, kurios tikslas bendromis daugiabučius namus aptarnaujančių bendrovių ir gyventojų pastangomis atgaivinti daugiabučių aplinką, skatinti bendruomenės socialinį aktyvumą ir bendro turto tausojimą.

Raginame prisijungti prie „Mūsų kiemas“ draugų facebook.com/MusuKiemas. Čia galima peržiūrėti nuotraukas iš renginių, sužinoti apie vykdomas iniciatyvas, dalyvauti konkursuose.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder