Lengvatų automobiliams statyti prašo ir daugiavaikės mamos

Lengvatų automobiliams statyti prašo ir daugiavaikės mamos

Uostamiesčio daugiavaikių mamų atstovė kreipėsi į miesto politikus, prašydama šeimoms, auginančioms tris ir daugiau vaikų, lengvatų statant automobilius centrinėje miesto dalyje.

"Juk žinome, kokia yra demografinė padėtis, tad tikrai reikėtų paskatinti daugiavaikes šeimas, kurių dėka gyvenimas Klaipėdoje nesustoja - darbo turi ir mokyklos, ir gydymo įstaigos. Ir tikrai didelė dalis daugiavaikių šeimų nėra asocialios", - iš tribūnos prieš miesto Tarybos posėdį kalbėjo daugiavaikes mamas atstovaujanti Raimonda Kaveckienė.

Pasak jos, įvairių Klaipėdos bendrijų ir organizacijų sąrašuose yra įsiregistravusios 79 daugiavaikės šeimos, tačiau jų yra kur kas daugiau. Esą visos apklaustos daugiavaikės šeimos tikino, kad tokia lengvata joms būtų labai aktuali.

"Daugelis švietimo ir gydymo įstaigų yra centrinėje miesto dalyje, o turint daug vaikų į tokias įstaigas reikia automobiliu atvažiuoti kur kas dažniau, nei auginant vieną vaiką", - išskirtinumą pabrėžė R. Kaveckienė.

Pasak jos, toks prašymas prieš du mėnesius buvo pateiktas miesto Tarybai, tačiau į lengvatininkų sąrašą daugiavaikės šeimos nebuvo įtrauktos.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder