Kretingos rajone buriama savanorių komanda koronaviruso prevencijai

Kretingos rajone buriama savanorių komanda koronaviruso prevencijai

Per paskutinę parą sulaukę pilietiškų organizacijų ir žmonių klausimų „kuo galiu padėti“, buriame Kretingos rajono savanorių komandą. Prisijunkite, jei norite ir galite padėti Kretingos rajono gyventojams, dėl ekstremalios padėties ir karantino atsidūrusiems sudėtingoje situacijoje.

Kretingos rajono savivaldybė kviečia jungtis aktyvius, pilietiškus ir svarbiausia – nepatenkančius į koronaviruso rizikos grupę (asmenys, kurie neseniai grįžę iš užsienio, privalo saviizoliuotis, vyresnio amžiaus arba sergantys lėtinėmis ligomis) – savanorius.

Atkreipiame dėmesį, kad savanorius buriame tik tokioms veikloms, kurias galima organizuoti nuotoliniu būdu arba maksimaliai išlaikant socialinę distancija su kitais asmenimis. Saugokime save ir saugokime aplinkinius.

Nori ir gali padėti?

Norintys savanoriauti Kretingos rajone, kviečiami užpildyti registracijos anketą čia: http://inx.lv/4bNT.

Organizacijoms, verslui ar juridiniams asmenims, norintiems prisidėti savanoriška veikla, priemonėmis ar kita pagalba Kretingos rajone, kontaktinis asmuo: mero padėjėja Simona Dumčiūtė, tel. 8 686 64812, el. p. [email protected].

Rajono jaunimo organizacijoms, bendruomenėms ir kitoms nevyriausybinėms organizacijoms kontaktinis asmuo: vyr. specialistė (jaunimo koordinatorė) Inga Biliūnaitė-Rušinskė, tel. 8 687 11662 el. p. [email protected].

Reikia pagalbos?

Saviizoliacijoje esantys Kretingos rajono gyventojai, kurie norėtų sulaukti savanorių pagalbos (neturint tiesioginio kontakto), kviečiami kreiptis tel. 8 687 11662, arba el.  paštu [email protected].

Kretingos rajono savivaldybė nuolat skelbia ir atnaujina aktualią informaciją bei priimamus sprendimus dėl koronaviruso prevencijos ir valdymo čia: https://www.kretinga.lt/node/12590

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder