Klaipėdos prostitutė: 1 000 Lt per dieną ir pasiūlymai tekėti

Klaipėdos prostitutė: 1 000 Lt per dieną ir pasiūlymai tekėti

Ji neavi aukštakulnių batų ilgais aulais, nestoviniuoja tamsioje gatvėje ir nemedžioja pro šalį automobiliais važiuojančių klientų mirksėdama jiems ryškiai dažytomis blakstienomis. Moters glėbio geidžiantys vyrai ją patys susiranda pagal skelbime nurodytą telefono numerį. Tik atvėrę Godos buto duris klientai įsitikina, kad ji niekuo neišsiskirianti. Tiesa, išskirtinį šios profesijos moterims atributą ji turi - mūvi kojinėmis su nėriniuotomis gumytėmis.

"Būtų gerai, jei prostitucija būtų legalizuota. Tuomet aš pati nebedirbčiau, o atidaryčiau saloną. Jame dirbtų samdytos merginos", - šypsosi erotinio masažo "specialistė" Goda (vadas pakeistas), ramiai nusivilkdama drabužius ir likdama tik su kojinėmis. Ji nė kiek nesidrovi savo nuogumo, jos nebaugina ir nuogutėlis priešais ją stovintis ir iš susijaudinimo drebantis klientas.

Jau beveik dešimtmetį intymias paslaugas teikianti moteris kol kas nesigaili dėl savo pasirinkimo.

"Kodėl? Nes tai lengvi pinigai. Neslėpsiu, juos lengva uždirbti, tačiau taip pat lengvai aš juos ir išleidžiu", - prisipažino moteris. Dieną už valandą ji prašanti 150 litų, už pusvalandį - 100 litų. Naktį valanda kainuoja 200 litų.

"Tokios kainos Klaipėdoje. Beveik visos tiek prašo. O jei kuri nors reikalauja daugiau, tai gal ji kokia nors elitinė", - su intymių paslaugų kainoraščiu supažindino Goda.

VERSLAS. Jei prostitucija būtų legalizuota, Goda atidarytų nuosavą viešnamį. (Fotolia nuotr.)

Moteris aiškino neįsivaizduojanti savęs dirbančios samdomą darbą, už kurį mokėtų 1 000-1 500 litų algą.

"Juk reiktų ir už butą susimokėti, ir valgyti nusipirkti. Tikrai nesuprantu, kaip daugelis žmonių išgyvena už tokias algas. Todėl siekti aukštojo mokslo neketinu. Viena vertus - jau per vėlu, kita vertus - tai ne man", - savo požiūrį į mokslą dėstė moteris.

Pirko valgyti

Goda pasakojo dirbti prostitute pradėjusi ne iš gero gyvenimo, o tik todėl, kad reikėjo motinai padėti išlaikyti šeimą.

"Mama mus augino viena. Tai ir susigundžiau skelbimu, kuriame buvo siūlomas darbas vadinamajame erotinio masažo salone. Tai buvo paprastas viešnamis, kuriame už klientą gaudavau 50 litų. Kitus pasiimdavo suteneris. Prisimenu, kad po darbo su tais 100 ar 150 litų pirmiausia skubėdavau į maisto parduotuvę, kad nupirkčiau šeimai valgyti. Vėliau pagalvojau, kad galėčiau dirbti sau. Todėl išsinuomojau butą, kuriame iki šiol priimu klientus", - savo "verslo" pradžią prisiminė Goda.

Moteris pasakojo, kad šiuo metu intymias paslaugas Klaipėdoje teikiančios moterys dirba ramiai, nebijodamos banditų, kurie siūlytų savo "stogą". "Gal prieš 10 ir daugiau metų "stogas" buvo būtinas. Dabar to nebeliko", - sakė moteris.

Ji sako nebendraujanti su nemaloniais, turinčiais neaiškių kėslų vyrais. Taip pat nepriima neblaivių klientų.

"Paprastai pavyksta išvengti nemalonumų. Per tiek metų išsiugdžiau kažkokią nuojautą, todėl beveik niekada nepriimu neblaivių ar agresyvių klientų. Iš balso pajuntu, kad jie keistoki, todėl toliau nebendrauju. Aišku, būna, kad telefonu kalbantis nepavyksta nustatyti, kad žmogus neblaivus. Tačiau kai atvažiuoja ir pamatau, kad klientas girtas, aš jo nepriimu", - sakė moteris.

Įvairių nesusipratimų ir incidentų išvengti pavyksta užmokesčio pareikalavus iš anksto.

Pasak Godos, agresyvių ir neaiškių kėslų turinčių klientų išvengti pavyksta bendraujant su kitomis, tokias paslaugas teikiančiomis, moterimis.

"Paskambiname vienos kitoms, nupasakojame žmogų, įsivedame telefono numerį ir į jį neatsakinėjame. Taip išvengiame didesnių bėdų", - savo darbo subtilybes nupasakojo moteris.

Policininkus atpažįsta

Dabar, kai prostitucija yra įtraukta į veiklų, už kurias taikoma administracinė atsakomybė, sąrašą, samdyti merginas ir tapti sutenere Goda neketina.

"Kam? Juk už suteneriavimą gresia baudžiamoji atsakomybė, tokio straipsnio man betrūko", - kategoriškai atsisako moteris.

Ji prisipažino, kad su policija yra bendravusi ne kartą ir ne du.


"Yra jie mane sugavę. Baudas esu mokėjusi, nuo 100 iki 500 litų. Policininkai skambina apsimetę klientais, tačiau jų žargonas specifinis, todėl dabar aš juos iškart atpažįstu. Vietoje to, kad paklaustų, kur gyvenu, kiek kainuoja paslaugos, klausdami jie pabrėžia, ar tikrai teikiu lytines paslaugas už pinigus? Gal jų pokalbiai įrašomi? Kartais ir eiliniai klientai kažkaip panašiai ima klausinėti, tai aš atrėžiu, ko tu kalbi, kaip koks "mentas", - juokiasi Goda.

Ji pasakojo, kad policija suaktyvėja gal du kartus per metus. "Gal jiems tokie nurodymai duodami? Gal jiems reikia sugauti nustatytą kiekį prostitučių? Juk mano skelbimas spausdinamas kiekvieną dieną, tačiau gaudo mane nereguliariai", - stebėjosi moteris.

4 000 per naktį

Goda negalėjo atsakyti, kokiomis dienomis klientų sulaukia daugiausiai.

"Nežinau, nuo ko tai priklauso. Kartais nebūna nė vieno, o kartais sulaukiu daug skambučių ir visi nori vienu metu. Būna suaktyvėjimas nuo 10 valandos ryto iki 12. Paskui pertrauka. Vėl skambina nuo 14 iki 16 valandos. O vakare jie atkunta nuo 20 valandos. Lyg susitarę būtų. O būna, kad per dieną nė vieno skambučio. Paskambinu kokiai nors draugei, ta sako taip pat nė vieno nesulaukusi", - juokiasi Goda.

Paprastai per vieną dieną moteris priimanti vieną du klientus. Daugiausiai jų yra priėmusi šešis.

"Kadangi dirbu pati sau, tai galiu sustoti, kai pavargstu. Tad daugiausiai ir uždirbau iš tų šešių klientų - 1 000 litų. O rekordas už vieną naktį - 4 tūkstančiai litų. Buvo toks vienas klientas, kuris švaistėsi pinigus į kairę ir į dešinę. Tačiau tai jau išskirtinis atvejis, kurio vėl ilgai teks laukti", - skaičiavo moteris.

PATYS. Ji neavi aukštakulnių batų, nestoviniuoja tamsioje gatvėje ir nemedžioja pro šalį automobiliais važiuojančių vyrų - šie patys ją susiranda pagal skelbime nurodytą telefono numerį. (Scanpix nuotr.)

"Kodėl vyrai eina pas prostitutes? Todėl, kad nori to, ko negauna iš savo žmonų. Visi jų nori oralinio sekso. Turiu nuolatinį klientą, kuriam gal 60 metų. Skundžiasi, kad žmona nenori su juo mylėtis. Vos tik jis pabando prie jos lįsti, ta iškart kraustosi į kitą lovą. Tad ką jam daryti? Todėl ir važiuoja pas mane. Dar ateidavo vienas našlys, kuris pas mane skubėdavo vos gavęs pensiją. Tik kai jau jam prasidėjo Parkinsono liga, ateidavo visas drebėdamas, ėmiau vyti jį lauk. Nereikia man tokių pinigų", - pasakojo Goda.

Ji prisiminė, kad kartais sulaukianti vyrų, kurie nori tik pasikalbėti. Pasak Godos, jie sumoka už kelias valandas, o patys guodžiasi. Yra sulaukusi ir pasiūlymų ištekėti, tačiau visus juos atmetė.

Nemėgsta rusų

Intymias paslaugas teikianti moteris pasigyrė, kad tenka aptarnauti ne tik iš aplinkinių mažesnių miestų atvažiuojančius lietuvius, bet ir rusus bei užsieniečius.

"Šiek tiek moku angliškai. Tų su kelių seksu susijusių frazių man visiškai užtenka su jais bendraujant. Užtat labai nemėgstu rusų. Jie labai priekabūs ir nemalonūs. Jei jau užsisakė valandą, tai visas tas 60 minučių tenka jiems atidirbti. Neįsivaizduoju, kaip žmonos su jais išgyvena", - stebisi Goda.

Ji gyrėsi turinti nuolatinių klientų iš mažesnių Žemaitijos miestų.

"Tai padorūs vyrukai. Jie atvažiuoja dviese, kad būtų pigiau, vienu automobiliu. Kol bendraujame su vienu, kitas laukia automobilyje. Paskui jie pasikeičia vietomis. Šiaip geri tie mūsų vyrai. Didelių nesusipratimų nebuvo. Jei kuris nors jų nemaloniai kvepia, išsyk veju į dušą", - komplimentų klientams negailėjo moteris.

Laukė gauja

Tiesa, vieną kartą ji per plauką išvengė didelių nemalonumų, kai naktį taksi atvažiavo į individualų namą.

"Atvažiavau, taksisto paprašiau palaukti, o pati įėjau į vidų. Nustebino gausybė batų prieškambaryje. Užlipusi į antrą aukštą supratau, kodėl. Čia kažkokie vaikinai linksminosi. Tik ėmė lįsti iš visų kampų, gal kokie 8 ar 9 jie buvo. Moviau iš to namo nesidairydama. Aišku, nuostolis, taksistui teko sumokėti pačiai už atvežimą į abi puses, tačiau, manau, kad išvengiau daug didesnių bėdų", - net nusipurtė šį nuotykį prisiminusi Goda.

Gelbsti "sargis"

Per dešimtmetį Goda nebuvo užsikrėtusi venerine liga. Moters teigimu, vienintelis būdas išvengti nemalonumų - prezervatyvas.

"Stengiuosi, kad jis nenusmuktų, ir be "gumytės" nedirbu. Kartais ateina tokių "gudruolių", kurie bet kokia kaina stengiasi "sargį" nusimauti. Turiu būti labai atidi. Aišku, yra merginų, kurios priima vyrus ir be prezervatyvų. Daugelis lekia pas jas. O žinote, kodėl jos taip daro? Todėl, kad jau serga. Joms jau visvien", - gudrybę atskleidė Goda.

Tuo metu suskambėjo pokalbininkės telefonas. "Alio", - paploninusi balsą atsiliepė moteris. "Taip, ne tik masažas. Kaina - 150. Adresas..." - nuolankiu tonu nedrąsiai vardijo Goda. "Užtat šis - tikras klientas ir normalus vyras. Tikrai ne policininkas. Paklausė kainos, adreso ir po 10 minučių pažadėjo būti. Tad tenka atsisveikinti, turiu darbo", - nusišypsojo Goda.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder