Klaipėdoje išrinkta gražiausia Lietuvos mergina

Klaipėdoje išrinkta gražiausia Lietuvos mergina

Pirmadienio vakarą Klaipėdos „Švyturio“ arenoje po tris valandas trukusio konkurso buvo  karūnuota „Mis Lietuva 2012”. Ja tapo 20 –metė Rasa Vereniūtė iš Vilniaus. Gražiausios merginos karūną jai uždėjo praėjusių metų konkurso nugalėtoja Ieva Gervinskaitė.

„Mis Lietuva 2012“ rinkimai Klaipėdoje vyko pirmą kartą. Iš 16 konkurse turėjusių dalyvauti merginų, dėl karūnos varžėsi 15, nes viena dalyvė prieš pat konkursą susirgo. Dienraščio „Vakarų ekspresas“ paskelbto gražiausios merginos konkurso nugalėtoja tapo šiaulietė Greta Mikalauskytė, už kurią internetu balsavo apie 600 klaipėdiečių. Šiai merginai atiteko ir pirmosios vicemis titulas.

Konkurso nugalėtoją išrinko komisija, kuriai vadovavo verslininkas Benas Gudelis, o nariais buvo Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas, Seimo narė ir atlikėja Inga Valinskienė, Klaipėdos universiteto sportinių šokių ansamblio „Žuvėdra” vadovė prof. Skaistutė Idzelevičienė „Lietuvos ryto” televizijos vadovas Edmundas Jakilaitis ir fotografas Albertas Pocej.

Gražiausia Lietuvos mergina išrinkta R. Vereniūtė iškovojo teisę atstovauti Lietuvai konkurse „Mis pasaulis 2012”, kuris vyks rugpjūtį Kinijoje. Komisijos pirmininkas B. Gudelis pranešė, kad po ilgų derybų Lietuvos atstovė galės pirmąkart šiemet varžytis ir „Mis visata“ konkurse, į kurį bus siunčiama viena iš dviejų vicemis titulą pelniusių merginų. Pirmosios vicemis titulą iškovojo Greta  Mikalauskytei, antrosios vicemis titulą – kaunietė Eglė Štandtaitė, pelniusi ir daugiausiai publikos simpatijų.

„Mis foto 2012" tapo Enrika Grigaitytė, „Mis gracija 2012" – Dovilė Brazionytė, o „Mis elegancija 2012" – Erika Vilimaitytė.

„Mis Lietuva 2012“ renginį vedė Livija Gradauskienė ir Vytenis Sinkevičius, šoko Pasaulio ir Europos čempionai - „Žuvėdra“, specialų pasirodymą surengė ankstesnių gražuolių konkursų nugalėtojos Sandra Chlevickaitė, Ieva Gervinskaitė ir Gabrielė Martirosianaitė, koncertavo klaipėdiečiai atlikėjai Steponas Januška, Violeta ir Vilius Tarasovai, „Picaso“, Deivis, Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis bei kiti atlikėjai. Po renginio konkurso dalyvės išvyko švęsti į  „Pramogų banką“.



Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder