Klaipėdoje - nelegalus mitingas dėl įvykių Klonio gatvėje

Klaipėdoje - nelegalus mitingas dėl įvykių Klonio gatvėje

Ketvirtadienio ryto įvykiai, giliai sukrėtę Drąsiaus Kedžio pedofilijos istorijos tikrumu įsitikinusius piliečius, sulaukė plataus atgarsio visoje Lietuvoje. 6 val. ryto prasidėjusi Laimutės Stankūnaitės dukros paėmimo iš laikinosios globėjos operacija ant kojų sukėlė visus Klonio gatvės gynėjus, kurie skubiai pradėjo organizuoti masinį mitingą prie Prezidentūros pastato sostinėje.

Abejingi neliko ir šalininkai Klaipėdoje - čia lygiai vidurdienį Atgimimo aikštėje surengtas nesankcionuotas mitingas sulaukė daugiau nei 100 pasipiktinusių gyventojų, kurie į skubiai organizuotą sueigą atvyko nešini plakatais ir vėliavomis.

Apie sujudimą pačioje miesto širdyje išgirdę ir į įvykio vietą iš anksto atvykę policijos pareigūnai veiksmų prieš nelegalaus mitingo dalyvius nesiėmė, tačiau akylai prižiūrėjo bendrą tvarką.

Padrikai stoviniavusius žmones į bendrą būrį sutraukė netikėtai pasirodęs buvęs apylinkės vyriausiasis prokuroras Stanislovas Stulpinas. Apibertas klausimų gausa, prokuroras netruko įsiteikti miniai savo atsakymais - jo nuomone, mergaitės perdavimas motinai pažeidė visą eilę įstatymų, o kaltę už neteisėtus pareigūnų veiksmus esą turėtų prisiimti prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Nors uostamiestyje tuo metu buvo gana žvarboka, tėvai ir seneliai nepatingėjo atsivesti į renginį mažamečių vaikų.

Klaipėdoje - nelegalus mitingas dėl įvykių Klonio gatvėje

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder