Judita Simonavičiūtė turės du pavaduotojus

Judita Simonavičiūtė turės du pavaduotojus

Savivaldybės administracijos direktorei Juditai Simonavičiūtei nuo šiol talkins du pavaduotojai, ketvirtadienį nusprendė Klaipėdos miesto taryba.

Šiuos postus užims Viačeslavas Karmanovas ir Alina Velykienė. Jie pareigas pradės eiti nuo gegužės 4 dienos. Taryboje juos pakeis bendrapartiečiai Rolandas Bražinskas ir Aleksandr Michailov.

Administracijos direktorės pavaduotojams bus mokama 3911 litų alga (neįskaičiuojant darbdavio mokamų mokesčių), Taryba taip pat pritarė, jog  už viršvalandžius jiems bus  numatytas 30 proc. priedas prie atlyginimo.

Prašydama pritarti pavaduotojų skyrimui J. Simonavičiūtė Tarybai sakė, kad šios dvi pareigybės administracijai reikalingos siekiant efektyviau įgyvendinti savivaldybės vykdomus projektus, tokius kaip Klaipėdos arenos statybos, piliavietės atgaivinimas, tabako fabriko rekonstrukcija ir kt., taip pat išnaudoti galimybes kreiptis paramos į naujus fondus.

Dauguma Tarybos narių nedvejodami pritarė tokiam siūlymui, o tie, kurie nepritarė, priekaištavo, jog naujoms pareigybėms reikės papildomų išlaidų, prireiks keisti administracijos struktūrą, naujiesiems pavaduotojams taip pat priminta, jog jie nepateisino rinkėjų vilčių, atiduodami savo mandatus bendrapartiečiams.

Beje, savivaldybės administracijos struktūros pakeitimams Taryba pritarė pirmuoju posėdžio pradžioje. Pagal juos atsiranda ne tik antroji pavaduotojo pareigybė, bet ir nelieka karo prievolės specialisto - ši, valstybės deleguota funkcija panaikinta nuo 2011-ųjų pradžios.

Ketvirtadienio posėdyje taip pat pritarta, jog vicemeras Vytautas Čepas bus atsakingas už socialinius miesto reikalus, Artūras Šulcas - už ūkį.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder