J.Simonavičiūtei netikėtas pasiūlymas - atsistatydinti

J.Simonavičiūtei netikėtas pasiūlymas - atsistatydinti

Besiruošdama uostamiesčio politikams pristatyti praėjusių metų veiklos ataskaitą miesto Tarybos posėdyje savivaldybės direktorė Judita Simonavičiūtė sulaukė pasiūlymo atsistatydinti iš einamų pareigų.

Tokį pareiškimą Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos vardu pateikė Arūnas Barbšys.

"Miesto Tarybos kolegijos posėdyje buvo pritarta reorganizuoti Andrejaus Rubliovo mokyklą, prijungiant ją prie Santarvės mokyklos, bet J. Simonavičiūtė ignoravo kolegijos sprendimą ir į bendrą planą šios mokyklos reoragnizacijos neįtraukė. Tad reikia arba panaikinti kolegiją, nes jos nuomonės nepaisoma, arba atstatydinti administracijos direktorę", - siūlė Arūnas Barbšys.

Jam atsikirsdama J. Simonavičiūtė priminė, kad kolegijos sprendimai yra tik patariamojo pobūdžio.

"Kadangi buvo akvaizdu, kad A. Rubliovo mokyklos bendruomenė priešinsis reorganizacijai ir, ko gero, būtų apskundusi šį sprendimą, taigi teko parengti kitą sprendimo variantą", - paaiškino J. Simonavičiūtė.

Nors buvo politikų, kurie kritikavo savivaldybės administracijos praėjusių metų darbus, dauguma miesto tarybos narių Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorės ir jos pavaldinių praėjusių metų veiklą vertino teigiamai ir ataskaitai pritarė.


Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder