Išrinkti konkurso "Ideali pora" nugalėtojai

Išrinkti konkurso "Ideali pora" nugalėtojai

Šv. Valentino dienos proga "Vakarų ekspresas" kartu su viešbučiu "Amberton Klaipėda" organizavo idealios poros fotokonkursą. Kvietėme siųsti nuotraukas, kuriose matyti, kaip pora vienas kitą myli ir kokie laimingi yra kartu.

Sulaukėme beveik 300 dalyvių, panorusių tapti idealia pora.

Daugiausiai lankytojų balsų surinko aštuoniolikmetė Justina, atsiuntusi savo ir draugo nuotrauką, kurią apibūdino taip: "Meilė iš tikrųjų visa pakelia, viskuo tiki, viskuo viliasi ir visa ištveria. Meilė niekada nepasiduoda". Ši nuotrauka surinko 12 714 internautų balsų.

"Vakarų ekspreso" komisija savo nuožiūra išrinko dar vieną nugalėtoją - Jūratę, už puikiai žaismingą ir romantišką nuotaiką atspindėjusią fotografiją "Mes su džiaugsmu maudomės ir žiemą".

DAUGIAUSIAI internautų balsų surinkusi Justinos ir jos draugo nuotrauka.

Daugiausia lankytojų balsų surinkusios nuotraukos autoriui bei kompetentingos komisijos išrinktos nuotraukos autoriui atitenka po romantišką nakvynę dviem viešbučio "Amberton Klaipėda", kuris Šv. Valentino dienai siūlo ypatingą programą, liukso klasės kambaryje su vaizdu į jūrą (įeina šampanas ir pusryčiai).

Kvietimai į viešbutį "Amberton Klaipėda" (Naujojo Sodo g. 1, Klaipėda) nugalėtojų laukia "Vakarų ekspreso" redakcijoje (M. Mažvydo al. 3, Klaipėda).

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder