iš Palangos oro uosto - skrydžiai į Minską

iš Palangos oro uosto - skrydžiai į Minską

Lietuvos pajūris vasarą gali tikėtis sulaukti didesnio turistų iš Baltarusijos srauto – nuo birželio 19 d. iki rugsėjo 4 d. tiesioginius skrydžius iš Minsko į Palangos oro uostą vykdys Baltarusijos oro linijos „Belavia“. Skrydžiai numatyti kartą per savaitę – sekmadieniais.

Planuojama, kad keleiviai į Minską bus skraidinami „Boeing 737” orlaiviu, kuriame yra 125 vietos. Ekonominės klasės bilietų kainos į abi puses prasidės nuo 99 eurų (mokesčiai įskaičiuoti). Prekyba bilietais bus paskelbta artimiausiu metu.

„Tikimės, kad ši sezoninė kryptis padės Baltarusijos gyventojams atrasti Lietuvos pajūrį ir jo siūlomas pramogas, o tiesioginis skrydis Minskas-Palanga sutaupys laiko čia keliaujant. Lietuviams „Belavia“ oro linijos pasiūlys platų krypčių tinklą ir jungiamuosius skrydžius į Sankt Peterburgą, Kijevą, Astaną, Tbilisį, Baku ar kitus miestus 28 šalyse“, - sako Lietuvos oro uosto Komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė.

Šių metų kovo pabaigoje Palangos oro uoste veiklą pradės vykdyti dar dvi aviakompanijos – „Wizz Air“ tris kartus per savaitę skraidins į Londono Lutono oro uostą, o „LOT“ šešis kartus per savaitę kils skrydžiui į Lenkijos sostinę Varšuvą. Vasarą į Lietuvos pajūrį sezoniniam maršrutui Palanga – Maskva taip pat sugrįš ir Rusijos oro linijos „Rusline“.

„Belavia“ oro linijos, skraidančios 47 kryptimis Europoje ir Azijoje, taps septintuoju vežėju Palangos oro uoste. Šiuo metu veiklą pajūryje vykdo SAS, „Norwegian“ ir „airBaltic“, jos skraidina trimis maršrtutais – į Kopenhagą, Oslą ir Rygą.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder