Į Neringą - vandens keliais

Į Neringą - vandens keliais

Dreverna, Klaipėda, Šilutė, Ventės rago pusiasalis, Minija ir Uostadvaris - iš šių vietovių Neringą galima pasiekti reguliaraus susisiekimo maršrutais plaukiančiais laivais.

Kelionė laivu - romantiškas, ekonomiškas ir patogus keliavimo būdas, nes, automobilį palikus kitame krante, nereiks sukti galvos, kur jį statyti mažai stovėjimo vietų turinčioje Neringoje.

Jau ketvirtą sezoną reguliarūs reisai vykdomi tarp Drevernos ir Juodkrantės. Kelionė šiuo maršrutu trunka vos dvidešimt minučių. Šią vasarą reguliarius reisus į Juodkrantę iš Klaipėdos pradėjo vykdyti istorinis laivas "Forelle".

Nidą pasiekti galima iš Šilutės mažųjų laivų uosto - reguliariais reisais plaukia "Kuršių deltos ekspresas". Pasirinkusiųjų šį maršrutą lauks 30 km kelionė vandens keliu, kai galėsite grožėtis unikalia Pamario gamta, o Nidą pasieksite per 2 valandas. Reguliarus vandens maršrutas Nidą jungia ir su Ventės rago pusiasaliu.

Nuo Joninių kiekvieną dieną maršrutu Minija-Uostadvaris-Nida ir atgal pradeda plukdyti laivas "Forelle-Flicka".

Neringos gyventojai kviečiami raginti kurorto lankytojus rinktis alternatyvius atvykimo į kurortą būdus ir taip prisidėti prie lengvųjų automobilių srauto mažinimo.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder