Daugiabučių kiemuose įžiebtos eglės

Daugiabučių kiemuose įžiebtos eglės

Šeštadienį daugiabučių namų administratorių iniciatyva Klaipėdos Debreceno gatvės 41-ojo namo bei Nidos - Naikupės gatvių sankirtoje įžiebtos kalėdines eglutės.

Žvarbus vėjas neišgąsdino Nidos 42 ir Naikupės 16-ojo daugiabučių bei kaimynystėje įsikūrusių žmonių bendruomenės ir neatšaldė vaikų smalsumo. Kieme susirinko nemaža minia su mažutėliais vaikais, kurie vos žengia pirmuosius žingsnius arba dar guli vaikiškuose vežimėliuose.

Ponas Albertas sakė, kad jis šiame kvartale gyvena beveik pusšimtį amžiaus, o kieme pastatytą ir papuoštą eglutę mato pirmąkart.

Iš Šilutės į svečius atvykęs anūkas Augustukas su nekantrumu laukė Kalėdų senelio ir dovanų, o kol prasidėjo šventė, drauge su kitais vaikais svaidėsi puriomis sniego gniūžtėmis. Jo senelis sakė, kad iki šiol Naujus metus kartais sutikdavo prie didžiosios miesto eglės Teatro aikštėje, arba savo namų balkone, tačiau šiuos metus su šeima išlydėsiąs prie savo kiemo egles.

Mažosios Deimantės mama pasidžiaugė, kad jos dukrytė galės susitikti su Kalėdų seneliu jau dabar, ir gal net pašoks aplink eglę su kitais vaikais.

"Mes priklausome Nacionalinės pastatų administratorių asociacijos Klaipėdos regionui. Nuolat rūpinamės savo administruojamų namų gyventojų bendruomenės gerbūviu, jaukumu, patogumais, viskuo, kas vyksta daugiabučių kiemuose ir kuria jaukią jų aplinką. Vienas iš mūsų projektų - ši eglutė, su dovanėlėmis, daugybe siurprizų ir žaidimų vaikams bei suaugusiems. Iš anksto juos sukvietėme, ir labai malonu matyti, kad tiek daug žmonių susirinko",- sakė "Marių valdų" vadovas Virginijus Dobravolskas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder