Rūta Kilytė: gimusi kartu su "Vakarų ekspresu"

Rūta Kilytė: gimusi kartu su "Vakarų ekspresu"

Trečiadienį šventinėje "Vakarų ekspreso" redakcijoje apsilankė pirmoji dienraščio vienmetė - šiandien taip pat 20-ąjį gimtadienį švenčianti Rūta Kilytė.

"Gimiau ne tik per "Vakarų ekspreso" gimtadienį bet dar ir ypatingu laiku - 15 valandą 15 minučių", - šypsojosi mergina.

Rūta kilusi iš Šeduvos Radviliškio rajone, o Klaipėdoje gyvena jau antrus metus. Čia studijuoja choreografiją, kuri jai yra visas gyvenimas.

"Be galo myliu Klaipėdą ir visada svajojau būtent apie šitą miestą. Renkantis studijas net minčių nekilo apie Vilnių", - pasakojo mergina.

Būtent todėl, kad labai myli Klaipėdą, Rūta skaito ir "Vakarų ekspresą". Dažniausiai - internetinį dienraščio puslapį, kuriame sakosi randanti visas reikalingas naujienas.

Nuo šiol mergina galės kasdien vartyti ir popierinius "Vakarų ekspreso" puslapius, nes gražaus gimtadieninio sutapimo proga jai įteikta metinė dienraščio prenumerata, kuri keliaus į studentų bendrabutį, kuriame ir įsikūrusi Rūta. O sielos atgaivai jubiliatei padovanota ir "Vakarų ekspreso" išleista Gražinos Juodytės knyga "Klaipėdos akvarelės".

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder